.

12.1.2015

Sisustusmuistoja

Mukavaa tammikuista viikkoa! Muistelen vielä hieman meidän kotimme sisustusvuotta 2014. Ohessa on muutamia kuvaotoksia juuri päättyneen vuoden tunnelmista ihan kotosalta.

Kuvatkin sen kertovat, että kotimme värisävyissä tapahtuu vuoden sisällä pientä säätöjä, eli piensisustustavarat, kukat ja tekstiilit päivittävät näkymiä sen hetkisen fiiliksen mukaisesti. Välillä pinkit, vihreät ja keltaiset ilakoivat ympäri taloa ja toisinaan taas palataan pelkistetympään mustavalkoiseen linjaukseen. Joku väripilkku sisustuksesta yleensä löytyy tuon pelkistetymmän taustan lisäksi.

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, kauniista kodista <3

  VastaaPoista
 2. Teidän koti on kyllä niin kaunis - ansaitsi todellakin paikkansa lehden sivuilla! Olen vieläkin niin hulluna tuohon keittiön tapettiin, jos olisi oma kämppä niin heittäisin ranttaliksi ja tekisin samanmoisen ratkaisun! Tykästyin todella paljon tuohon sun työpisteeseen ja kysäisenkin, että mistä nuo vasemmalla heti pöydän päällä olevat hyllyt on?

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokatilan päätyseinän tapetti on pitänyt hyvin pintansa eli mielyttää hyvinkin silmää edelleen vaikka on tuollainen aika isokuvioinen malli.

   Työpisteen valkoinen hylly on String pocket (jota taidetaan myös blogi-hyllyksi haukkua?! :) ja se on ostettu Vepsäläiseltä. Klassikko hylly on kyllä ihan laadukas, joten siinä mielessä hieman suolainen hinta on perusteltua. Kivoja metallilankarunkoisia hyllyjä on myös Ikealla ja muistaakseni myös esimerkiksi House Doctorilla.

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia :)) Mä ajattelin josko tänä vuonna säästäis jokaisen kuukauden jälkeen muutamat parhaimmat kuvat ja saisin tehtyä ensi vuonna kollaasin ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! :)
   Juu, itse ainakin tykkään käydä kurkkimassa vuosikoosteita tai vaikka sellaisia "kuukauden parhaat" kollaaseja. Pääsee myös blogeissa kärryille, vaikka välistä olisi jäänyt lukematta useampia postauksia :)

   Poista
 4. Kauniita kuvia ja yksityiskohtia :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Samoin sinulle - mukavaa talvista viikkoa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...