.

11.1.2015

OdottavatSen verran ujeltaa tuo tuuli ja lumipyry talon ulkopuolella, että juuri nyt ei ole ihan hirveät inspiraatiot huitaista lenkille, mutta mentävä se on silti. Tulee sitten ainakin tuuletettua ajatuksia ihan kirjaimellisesti.

Samalla kun olen tässä suunnitellut ja tilaillut kevään sisustustuotteita herttaselle, niin olen myös miettinyt terassin ja muiden ulkotilojen sisustusta. Viime vuonna viritin terassimme rautasohvan ylle ison hyttysverkon, ja se oli erittäin mukava aurinkosuojanakin. Jonkinlainen kankainen katos voisi olla myös mukava, mutta meren läheisyys tekee katoksilla ja kangaskatteilla sisustamisen vähän hankalammaksi, kun kankaat joutuvat kovalle koetuksille tälläisinä tuulisina päivinä. Aika monella sisustusbrändillä on myös pienille lapsille tarjolla kesäksi kankaisia tiipii-telttoja, ja ne ovat hurjan sööttejä. Meidän perheessämme tiipii-ajat taitavat olla jo ohitse, ja kannattaa panostaa lähinnä erilaisten mukavien oleskelupaikkojen sisusteluun.

Vuosi vuodelta myös ulkotilojen ja terassien sisustamiseen on tarjolla entistä kodinomaisempia tuotteita ja koti ikään kuin jatkuu sujuvasti ulkotilojen puolelle. Ulkoilma auringonpaahteineen ja kosteuksineen haastaa kyllä materiaalit, mutta muuten kodin siirtäminen kesäksi ulkotilojen puolelle on kerrassaan kannatettavaa. Omalta kohdalta voin myös todeta, että vaikka olisi vakaa aikomus keräillä tyynyt, peitot ja muut sisustustuotteet takaisin sisälle käytön jälkeen, niin kyllä niitä tuppaa jäämään sinne terassin istuimille kesäsateita ja tuulia vastaanottamaan. Näinpä olisi hyvä panostaa ihan niihin varsinaisiin ulkotuotteisiin, jotka kestävät myös yllättävät sadekuurot.

Terassituolit odottavat kevättä. Minä todellakin odotan kevättä. Odottavan ajasta taidetaan sanoa jotain aika osuvaa...

2 kommenttia:

 1. Minä olen miettinyt täällä kotona jotain piristystä tähän odotukseen, voisi jo alkaa se kevät ja kesä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku pieni piristävä reissu olisi kyllä paikallaan tähän tammi-helmikuu väliin, mutta ei kai se auta muuta kuin painaa arkea menemään eteenpäin.

   Reipasta uutta viikkoa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...