.

31.1.2015

Kevät on mielentila?En ehkä ihan kehtaa julistaa kevättä näiden vaaleanpunaisten tulppaanien merkeissä, varsinkin kun tuolla ulkona tuulee ja tuivertaa. Helmikuuksi vaihdamme kalenterin sivun kuitenkin jo huomenna, ja pikku pyrähdyksen jälkeen paatuneinkin kevään vihaaja ei voi muuta kuin todeta, että kohta se viherrys ja valoisuus on täällä taas. Toiveikkaasti siis kohti helmikuuta ja siitä parin mutkan kautta kohti maaliskuun valoisia päiviä.

Vaaleanpunaiset ja valkoiset kukat sekä aavistuksen valoisemmat päivät saavat minussa joka tapauksessa aikaan sellaisen pikkuruisen keväisen mielentilan. Jos ei muuta, niin keveitä värejä tuijotellessa mieli rentoutuu ja kone saa hieman huilata.

6 kommenttia:

 1. Kyllä sitä kevättä jo täälläkin odotellaan. Tuollaiset pienet pastelliväriset piristeet kodissa ovat juuri sitä mitä nyt kaivataan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkasen on kevät-fiilikset eilistä vähempänä, kun ikkunasta ulos katselee, mutta itse ainakin kaipaa juuri tähän aikaan vuodesta tsemppaavia ajatuksia talven ylityksen jaksamiseen.

   Ja eikun tekemään lumitöitä! :)

   Poista
 2. Wonderful pink tulips!

  Have wonderful Saturday night :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I also love this light pink tone of tulips.

   Having that "easy like Sunday morning" feeling... take it easy Beauty Follower! :)

   Poista
 3. Niin innoittavat kuvat<3 Voiko enempää toivoa keväältä kuin vaaleanpunaisia tulppaaneja ja valkoisia muscareita.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena ♥ Kevät tulee vaaleanpunaisin kimpuin. Viikko viikolta tuo suosikki vuodenaikani on aina vaan lähempänä!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...