.

15.1.2015

Kultaa

Metallisävyt jatkavat edelleen sisustustrendien aallolla. Kuparista ollaan jo liu'uttu messingin ja kullan suuntaan. Toki sisustusbrändien valikoimista löytyy aina tuotteita myös hopean, sinkin ja erilaisten sesonkisävyjen väreissä. Minulle nämä metalliset sävyt on se sisustuksen pieni lisä, jolla voi piristää kynttilälyhty- tai maljakkovalikoimaa. Isompana ryhmänä osaisin itse ajatella vaikka kokoelmaa kirpputorilta löytyneitä messinkisiä kynttilänjalkoja, mutta muuten metallinsävyt, ja varsinkin kulta, ovat lähinnä niitä pieniä häivähdyksiä osana sisustuksen kokonaisuutta.

Kultaisia häivähdyksiä tarjoilee House Doctorin Hexa-vaasi, joka on kaunis ihan sellaisenaan, mutta toki myös kukkakimpun kotina. Tuossa maljakossa yhdistyy kivasti betonin oloinen karu kauneus melkein sarjakuvamaiseen kultaiseen maalivalumaan. On siinä ideaa kerrakseen! Hexaa saa muuten ihan harmaanakin vaihtoehtona.


2 kommenttia:

  1. Tuo vaasi on tosi kaunis ja olen nähnyt sen jollain muullakin :))!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen bongannut samaisen maljakon ainakin Hyypiön elämää blogissa... tai olisiko hänellä hieman korkeampi tuo maljakon malli. Kyllä näitä sieltä täältä putkahtelee :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...