.

20.11.2012

Hyvä pulla

Jos halutaan hyvää pullaa, niin silloin pidetään minut pois keittiöstä. Sen sijaan esikoinen päästetään seiskaluokan köksäkirjan kanssa leipomaan, ja lopputuloksena on todella maistuvaa pullaa. Korvapuustit olivat todella kuohkeita ja maut olivat kohdallaan. Ne syntyivät rasvattomasta maidosta ja vähärasvaisesta oivariinista. Kaksi pussia kuivahiivaa riitti hyvin taikinan nostatukseen.

Korvapuustit (noin 16 kpl)

Pullataikina:
22 g kuivahiivaa
5 dl rasvatonta maitoa
3 dl sokeria
2 tl kardemummaa
1 tl suolaa
14 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
Väliin:
Vähärasvaista oivariinia
Kaneli-sokeria

Muna voiteluun
Raesokeria koristeluun

Ja sitten vaan nautitaan vaikkapa kylmän kaakaon ja kynttilänvalon ohessa!
4 kommenttia:

 1. Nam! Alkoipas tekemään mieli pullaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Onneksi meillä on pullaa vielä tänäänkin eilisten paisteluiden jäljiltä!

   Poista
 2. Tsiisus! Tuollaisten kuvien julkaisemisesta pitää varoittaa otsikossa tyyliin "Seuraava materiaali saattaa vauhkoonnuttaa pullahiiriä ja nälkäisiä". Varsinkin tuosta ensimmäisestä kuvasta voin suorastaan haistaa pullan tuoksun. NAM!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tai sitten tuossa olisi ekana pitänyt olla sellainen rasti ruutuun webbilomake ehdolla [ x ] "Vakuutan, että olen ensin nauttinut terveellistä välipalaa, enkä tunne itseäni erityisen nälkäiseksi." Voit nyt siirtyä tarkastelemaan pullakuvia :)

   Meidän juniori teki tosiaan hyvää pullaa. Itse olen erittäin harvoin leiponut pullaa, ja silloinkin niistä on tullut murhaavan kovia.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...