.

4.11.2012

Simple Sunday Snapshot

What do you see when you wake up? Old friend is waiting for his morning walk. Someone is already editing her videos. Black balloons are left on the table. Poster's on the floor and it is still waiting for its frames. Candle light makes the morning more beautiful.

Sunnuntai aamun rauhallinen startti. Vanha poika odottelee aamulenkkiä, tyttö jo editoi eilen kuvaamaansa materiaalia, mustat ilmapallot ovat edelleen pöydällä ja juliste odottaa pääsyä raameihin. Hyvin lähellähän tuo juliste on jo lopullista määränpäätään. Muutama kynttilä on tietysti myös sytytetty kaunistamaan harmaan aamun tunnelmaa.


Ni Hao Yall

4 kommenttia:

 1. Teillä on todella kaunis koti kyllä. Mistä nuo keittiöntuolit on hankittu? Mulla on etsinnässä jotain samantapaista, mutta valkoisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuolit on tietysti ehtaa Ikeaa. Muistaakseni satuin Vantaan Ikealle vielä sellaisena päivänä, että nuo olivat tarjouksessa 19 euroa / kpl. Tuolin nimi on Gilbert ja sitä on ainakin ollut saatavilla valkoisena. Nyt en kuitenkaan sitä löytänyt nettihakuna Suomen Ikean sivuilta. Tässä jenkkiversio: http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/00059439/

   Poista
 2. Minustakin teidän koti on ihana ja erityisesti tuo tilanjaollinen puoli eli yhteiset tilat (olotilat (onko se kirjasto vai tv-huone nyt se toinen...) ja keittiö) ovat isot ja avarat! Muistaakseni olen joskus ennenkin kirjoittanut että, makuuhuoneet voivat olla pienet minusta ja muut tilat sitten isompia. Värisilmääsi myös diggaan, tapaa yhdistää värejä, myös materiaaleja.

  Ihana tuo koirapoika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia :) Meillä on tosiaan keittiö-ruokailu-olohuone yhtenäistä tilaa (korotetulla kattoristikolla) ja tv-huone sekä makuhuoneet sitten vielä erikseen. Alunperin työhuoneen piti olla tv-huoneessa ja päinvastoin, mutta nyt toistaiseksi työpisteenikin on ollut isossa yhtenäisessä tilassa. Yhtenä hyvänä puolena voi pitää myös sitä, että työpistettä ei tule päästettyä ihan kauhean sotkuiseksi :)

   Tuo Dani-poika on tosiaan edelleen sangen poikamainen, mutta kun ikää on jo 13,5 vuotta, niin meno alkaa jossain määrin olla myös hieman papparaista. Luonne on kuitenkin iloinen!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...