.

15.11.2012

Joulu pastellihuoneeseen?

Nyt jo sanon sen: joulu! Mietin meidän peräkammaria, joka on pastellisävyjen kokoontumispaikka ihan täysillä. Millä eväillä tähän tuo vielä ripauksen joulua? Valkoinen ja hopea tuntuisivat turvalliselta vaihtoehdolta, vai vieläkö tuohon mahtuisi mukaan ripaus värejä? Johtavana ideana on kyllä ollut, että annetaan kaikkien kukkien kukkia (tai värien loistaa).

Toisaalta myös musta, ruskea tai harmaa voisi tuoda kaivatun rauhoittavan elementin värikirjoon.


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mutta mitens sen joulun kanssa?! :))

   Poista
 2. Anne, tuo ihana tapetti...

  Minulla on eräänä hurmiohetkenä ostettu VAALEANSININEN soffa, hyvin tehty, ikuinen...Laitan siihen suvella limenvihreät tyynyt ja jouluna punaiset. Usko tia älä, se natsaa, kun rottinkituolien päällisetkin ovat punaiset. Valkoisista verhoista en luovu etenkään talvella, sillä niiden takana on sata kirkasta lediä;-)

  Minulle joulun värit ovat kyllä valkoinen, hopea ja sininen. Ja kynttilät ovat, siis pitkät kynttilät, vaaleanpunaiset.

  Ruskea on aina sinisen kumppani, totesi ystäväni muotisuunnittelija, joka oli mukanani, kun tein sohvan ostopäätöksen sunnuntainäyttelyssä.

  Jos noista ovista ei kuljeta yhtenään, vedä verhoja tippa eteenpäin ja sitten niiden taakse pienet led-juhlavlot. Myy Kodin Ykkönen. Minä jätän ne valot sinne kesäksi, mutta siirrämme reunempaan. Led kestä ikuisesti ellei saa iskua/täräystä. Niiden paras turva on roikkua suvet verhojen piilossa sammutettuina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laadukas ja kestävä sohva on minunkin toiveissani. Ehkä jonain päivänä saan sellaisen hankittua.

   Pariovista ei tosiaan kuljeta talvisaikaan juurikaan. Lähinnä vaan viltit, tyynyt ja matot saattavat ovesta lentää tuuletettavaksi. Ledi-valot passaisivat siis mainiosti ikkunalle ja ne saisivat vallata vaikka koko pariovien leveyden. Hyvä idea, kiitos!

   Poista
 3. Käviskö turkoosit tai/ja pinkit joulukoristeet? Siis pallot ja mitä niitä nyt on, silleen mausteeksi, voisi kenties toimia tuon ihanan tapetin vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen kanssa.

  Niin tai näin, niin sulla on tosi hyvä värisilmä, joten odotan, mitä keksitkin laittaa tuonne kivaan huoneeseen. :)

  Leenan led-valoehdotus kuullostaa tosi hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkit kävisivät varmaan aika mainiosti. Viime vuoden joulukoriste-alesta ostin kaksi puutarhatontun muotoista koristetta, ja niistä se pinkki tyyppi onkin hengannut (koko vuoden) telkkarihuoneessa.

   Joo, niitä valojuttuja pitäisi saada hankittua nyt ensimmäisenä, niin tulisi vähän juhlan tuntua elämään (tai ainakin valoa! :)

   Poista
 4. Valot ovat aina juhlavat muodossa tai toisessa. Sisustuksen paras idea onkin tuoda jotain uutta perustylkätyn lisäksi, kuitenkin niin, että vuodenaika ja juhlan syy on mukana kuvassa. Mitä keksit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna taisin ostaa muutaman hopeanvärisen koristeen sekä hieman beigeä ja ruskeaa. Ne sitten tuli ripoteltua pastellihuoneen mausteeksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...