.

22.11.2012

Valoa kuvassa

No nyt se on katossa! Kävipä sillä tavalla hassusti, että ehdin jo muuttaa huonekalujen järjestystä tätä valaisinta odotellessa saapuvaksi. Alkuperäinen ajatus valaisimen sijoittelusta ei siis ihan nyt mennyt nappiin, mutta ei se mitään.

Tänään sohva ei kuitenkaan matkusta minnekään, ja valaisinkin saa kokeilla asumista nykyisellä paikallaan. Valaisin on kyllä hauska, ja ripaus vihreää on mukava lisä. Muuten meillä on viime aikoina menty aika pelkistetyllä värimaailmalla. Poissa ovat kevään pastelli-ilot. Itse asiassa olen hieman miettinyt tummaa tapettia myös ruokailutilan seinälle, ja se entisestään veisi olotilan ilmettä vakavampaan dramaattisempaan ryhdikkäämpään suuntaan.

Voihan nenu muuten, kun tuo sohvan möhkäle voi välillä nyppiä mieltä. Ihan viimeksi mietin, että tempaisen sohvan alta puiset jalkakappaleet pois, ja möhkö saisi laskeutua lattian pintaan. Se voisi parantaa sohvan ulkonäköä prosentin verran.Muista osallistua myös kivaan kalenteri 2013 -arvontaan tästä!

7 kommenttia:

 1. Kaunis lamppu :) Mitä jos sohvan jalat maalaisi, muuhun ympäristöön paremmin sopiviksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiemmin tosiaan mietin, että jos nuo jalkaosat vaikka petsaisi mustaksi, niin olihan sohvalla heti parempi ilme. Petsailut / maalailut on edelleen tekemättä, joten nyt ajattelin, että koivet vaan pois, niin sekin on jo parempi :)

   Poista
  2. Tuli mieleeni et jos tosiaan haluat sohvan jalkoihin uutta ilmettä niin kiva diy ois laittaa yksiväristä mustaa tai värikästä teippiä niihin. Helppoa ja toimii kivasti. Jossain blogissa näin ja oli kiva.
   JA hei toi lamppu on magee!

   Poista
  3. Teippaus olisikin aika ylläri veto! Toiset ne tosin teippailevat vaikka taideteoksia seinille, mutta minulla on ainakin toistaiksi se ensimmäinenkin masking tape -rulla ostamatta. Tosi hienoja toteutuksia näkyy kyllä vaikka Pinterestin puolella. Idis tämäkin!

   Poista
 2. Aivan ihana <3 toimii kyllä yllättävän hyvin noinkin, vaikka ei ole suoraan kohdistettu minkään päälle. Isot ikkunat ja valaisimen riittävän iso koko auttavat minusta. Hieno olisi myös ruokapöydän tms päällä pidemmällä johdolla, mutta nyt noin lyhyemmällä johdolla tuolleen oikein tosi kiva. Lukiko jossain, mistä olet lampun ostanut? Jos ei, niin kerro, pääsen kurkkimaan, toi riikinkukko-kuva on päheä.

  Sohva näyttää mun mielestä ihan hyvältä noinkin. Jos jalat irrottaa, niin tuleeko sohvasta kovin matala ja onko se sitten lattialla suorassa, kun runko ei ole tarkoitettu olemaan ilman jalkoja? Teippi tai kontaktimuovi jalkoihin, jotka näkyvät sisätiloihin? (joo, olen laiska tekemään mitään diy-juttuja :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, samaa mieltä - tämä valaisin olisi vielä näyttävämpi, jos sitä pääsisi hieman laskemaan alemmas vaikka juurikin ruoka- taikka sohvapöydän yläpuolelle.

   Ostin lampun Ellokselta http://www.ellos.fi/by-rydens/kattovalaisin/357302?Ns=Freshness|0&Nao=21
   Katsoin myös aiemmin lamppua suoraan By Rydensin omilta sivuilta. Lamppu olisi maksanut suoraan heidän omasta nettikaupasta vähemmän, mutta toimitusta ei ollut Suomeen (hinta Elloksella 189 EUR ja By Rydensin nettikaupassa 1295 SEK (noin 150 EUR).

   Tästä lampusta löytyy muuten toinen tosi hauska printti, jossa on pinkki pyörän runko läheltä kuvattuna. Sitä mietin myös aiemmin meidän keittiöön. Silloin parina toimisi hyvin pinkki Smegin jääkaappi.

   Unelmia, unelmia... :)

   Poista
  2. Sohvasta vielä: en ole testannut sohvan olemusta ilman koipia, mutta muistan kyllä että itse nuo jalat paukutin sohvan pohjaan kiinni (puutapeilla). Veikkaisin, että jalat ei vaikuta sohvan "teknisiin" ominaisuuksiin (jotka ovat lötköt :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...