.

17.11.2012

Löytö: Pikkulinnun kauppa

Voi että on söpö, mutta samalla myös laadukas ja tyylikäs tämä uutukainen nettipuoti nimeltänsä Pikkulinnun kauppa! Omat lapseni eivät ole enää vauva- taikka taaperoiässä, mutta Pikkulinnun valikoimasta löydän kyllä oivat joululahjat lähipiirin tenaville.

Äideille ja vähän muillekin puodin valikoimasta löytyy muuten kiva sisustusjuttu - kalenteri vuodelle 2013. Itse ainakin ihastuin tuohon kalenteriin ja sen kuvituksiin. Kalenteri on myös oiva joululahja, ja meille tuo sopisi mainiosti minun kotitoimistoni yhteyteen. Kauniinpi arki, parempi mieli!

Annetaanpa Pikkulinnun puodin pitäjän kommentoida uutta kauppaansa: “Haluamme ilahduttaa laatua arvostavia vanhempia oivaltavilla arjen esineillä
ja vaatteilla – ennennäkemättömällä, mutta tarpeellisella. Pääosassa ovat
lapset, mutta täytyyhän kaiken ilahduttaa perheen aikuisiakin. Tuotteet ovat
yksitellen poimittuja, nuorten eurooppalaisten suunnittelijoiden luomuksia ja
arvostettujen pikkuruisten perheyritysten valmistamia.”Pikkulinnun kaupassa kaikki on siis valittu reilulla sydämellä ja tarkalla
designvainulla. Kaupan tuotemerkkeinä mm. Mini Rodini, Bobo Choses*, Fine
Little Day*, Snug*, Deuz*, Vaja Finland, Kokua, Red Little Stuga*, Nathalie
Verlinden*, Start Rite*, Hevea ja Popupshop. Tähdellä merkittyjen tuotemerkkien osalta Pikkulinnun kauppa on ainoa jälleenmyyjä Suomessa.Käykäähän kurkkimassa uutta kaunista puotia! Sen lisäksi, että näin joulun alla tulee muistettua perhettä, ystäviä, lähimmäisiä ja hyväntekeväisyyskohteita, voisimme muistaa tukea myös pienyrittäjyyttä, käsityöläisiä ja persoonallisten puotien pitäjiä tekemällä ostoksia näiden yrittäjien kauppojen valikoimista.

BLOGIYHTEISTYÖ | Pikkulinnun kauppa antaa lukijoilleni alennuskoodin, joka oikeuttaa -10 % alennukseen koko valikoimasta. Syötä alennuskoodi "KOTIKOLMELLE" sille varattuun kenttään, kun siirryt ostoskorisi kanssa maksamaan. Alennuskoodi on voimassa 2.12.2012 sunnuntai iltaan asti.


2 kommenttia:

  1. Nostit esiin tärkeän asian, hyvä! Pienien kauppojen toimintaa voimme kaikki tukea näin joulun lähestyessä tekemällä ostoksia näissä kaupoissa. Joulumyyjäisiä haluaisin suositella myös! Monella paikkakunnalla on oma listaus ajankohtaisista tapahtumista. Meillä Turun suunnalla löytyy http://www.turku.fi/tapahtumat/?nodeid=9878

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienissä puodeissa on vielä se oma tyylinsä ja tunnelmansa, joka sinänsä on jo kiva kokemus. Porvoossa on perinteisesti Annan-päivän markkinat, jotka kokoavat käsityöläisten tarjonnan ja erilaiset yhdistykset myymään kotitekoisia leivonnaisia. Minäkin pyrin käymään joulumarkkinoilla ehtiessäni.

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...