.

25.11.2012

Lilla lilla...Terveiset kuusimetsästä! Ihan lilla lilla jul -fiilikset on talossa. Muutama havu on asetettuna vaaseihin, ja aamupalalla söimme riisipuuroa. Kuin itsestään käsiin tarttuu muutama koriste sieltä ja toinen täältä, ja niitä tulee ripoteltua ympäri kotia. Ensi viikonloppuna jouluhöpöily taitaa olla jo ihan virallisestikin "luvallista", kun marraskuu (vihdoin) vaihtuu jouluksi.

Minulla on vielä lasten joulukalenteri rakentamatta. Ensi viikolla pitäisi yhdistää vanha ovi, 24 paperipussia ja joku valosarja yhdeksi kokonaisuudeksi, eli tämän vuotiseksi taskukalenteriksi. Paperipusseihin onkin sitten kiva piilotella yllätyksiä. Pussukkaversion on tarkoitus korvata aiempi taskukalenteri.

4 kommenttia:

 1. Suloista, tunnelmallista ja ihanasti olet taas yhdistänyt värejä - siitä aina tykkään paljon, miten taitavasti yhdistät värejä.

  Oliko jo mainintaa, mistä ostit nuo sienikoristeet? En meinannut uusia joulukoristeita ostaa, mutta nuo sienet ovat kyllä sangen houkuttelevat. Ja todella kaunis maljakko havuille! Joulua pukkaa väkisinkin. :)

  Itse tykkään eniten joulujutuista ennen joulua, joten miksipä ei fiilistellä niitä sen mukaan, kun huvittaa. Outoa tai ei, niin joulusta en niinkään välitä, se on ok, mutta aika ennen joulua on minulle jouluisampi ja tunnelmallisempi, vähemmän paineita, jotka tulevat aina kyllä vain itseltä itselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sienet on Loviisan Vanille Home -puodista. Vanille Home aikoo muuten avata liikkeen myös Porvooseen, joten kävijöitä saattaa sitä myöden tulla entistä enemmän myös itä-uudenmaan ulkopuolelta.

   Aikaisemmin en laittanut joulua näkyviin kuin ihan jouluviikolla. Nyt tämä koristelu tapahtuu super aikaisin (ainakin näin pieni muotoisesti). Blogien lukemisella on tähän varmaankin vaikutus. Hypetys lähtee niin ajoissa liikkeelle, että ihan itsekin innostuu :)

   Joulun jälkeen kyllä koristeet alkavat aika hyvässä tahdissa kadota kaappeihin. Sitten on uuden vuoden ja uusien ajatuksien aika. Parhaiten "uusi" lähtee liikkeelle tyhjältä paletilta.

   Poista
 2. Ihana löytö tämä blogi !! :)
  Uusi lukija siis ilmottautuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tänne! Tulenkin kurkkaamaan blogiasi vastavierailulle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...