.

6.11.2012

Rakkaudesta väreihinPidän kovasti mustavalkoisesta ja harmaasta. Pidän myös kirkkaista perusväreistä, eikä pastellitkaan ole hullumpia. Ja kun kaikki nämä ihanat värit pyrkivät osaksi meidän sisustustamme, tarkoittaa se sitä, että väritöntä meillä ei ole ainakaan. Valkoisia tai hillittyjen värisävyjen koteja joudun siis vain ihailemaan sisustuslehtien, blogien ja kyläilyjen merkeissä.

Värikästä viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Ja minä taas ihailen värejä muiden blogeissa. Teillä on upea koti, minä tykkään kovasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Johanna! Ja näinhän sitä pitää tehdä - käydään vierailemassa kivoissa blogeissa :) Minä puolestani käyn säännöllisesti teillä kylässä blogisi kautta, ja pääsen ihailemaan seesteisiä näkymiä ja värien harmoniaa.

   Poista
 2. Kuulostaa kovasti minunkin sisustusmaulta :).Mustavalkoisuus/ harmaa on hyvä tausta, ja värejä voi sitten vaihdella mielialansa mukaan. Blogissani muuten menossa arvonta, jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla tosiaan tuo suhteen, että mustavalkoinen ja harmaa passaavat hyvin taustaksi ja väriä voi sitten heitellä sekaan fiilisten ja vuodenaikojen mukaan. Mulla on ainakin niin vaihtelevaisia nämä väri-innostukset, että on parempi ettei tarvitse ihan joka kerralla seiniä maalata :)

   Kiitos, tulen kurkkaamaan!

   Poista
 3. Ah ihana tässä tuo vihreän lintujulisteen ja alla olevan vihreän tuolin sama värisävy - niin tykkään (bongasin sen paremmin siitä "one way" -postauksestasi, johon en jaksanut tai olin taas monen päivän päivästä katsomassa, jolloin ei aina tule kommentoitua).

  Keltamustavalkoinen juliste ja musta kello ovat myös tosi kivat yhdessä. <3

  Minustakin värit pääsevät paremmin esille, kun tausta on rauhallinen ja värejä voi vaihdella helpommin. Mulle myös puun "väri" on tärkeä (millainen puunsävy ketäkin miellyttää), kunhan kaikki ei ole puupintaista tyyliin seinät, katot ja lattiat, ahdistaisi sellainen.

  Ja toi Yki Nummen Modern Art! Aah, tuon(kin) tahtoisin, ilmava ja ajaton.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Modern Art on tosiaan simppleli, mutta silti (tai juuri siksi) silmää miellyttävä. Toivottavasti on myös tekniikaltaan aikaa kestävä. Jotkut uudelleen tuotantoon otetut vanhat suosikit on toteutettu vähemmän laadukkaasti. Tämä vaikuttaa kyllä ihan peliltä :)

   Tuo puupinta /-sävy juttu on muuten jännä juttu. Se jos mikä on aikaa ja muotia tarkasti seuraava (ainakin jos yleistää). Itse olen aiemmin ollut vahvasti antiikkisen puuvärin ystävä, mutta nyttemmin pelkistetympi puu on alkanut miellyttää. Koko asunnon kokoista vanerin tai puupaneelin ystävää minusta tuskin koskaan tulee (vai onko se never say never ;)

   Poista
 4. Tällä hetkellä mua houkuttelevat väreistä eniten vaaleankeltainen ja sitten tuo vihreä, joka näkyy seinälläsi olevassa julisteessa. Vähän pitäisi saada kumpaakin, mutta hiukan epäröin, kun meillä on jo melko värikästä ( tosin kuitenkin sitten myös sitä mustaa ja valkoista myös ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, teillä on ainakin sitä nättiä turkoosia ja muistelen aiemman lehtijutun pohjalta, että tyttären huoneessa oli iloisesti punaista :) Mutta kyllähän ainakin vaaleankeltainen tuohon helposti mahtuu mukaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...