.

5.11.2012

Fiksut koivetHabitare '12 messuilta minä nämä fiksut pöydänjalat bongasin. Ovat jääneet mielen perukoille kummittelemaan (hyvällä tavalla), ja nämä voisivat olla sangen käyttökelpoinen lähestymistapa uuden pöydän hankintaa ajatellen. Pöytälevy voisi olla sitten vaikka vähän rosoisempaa lautaa tai vaikka betonia. Jalkojen maksimi kantokykyä en kyllä tiedä, ja pöytälevyn paksuus on tietysti myös rajoitettu maksimissaan 25 millimetriin.

Tämä Tick pöydänjalkasysteemi on Linie58 nimisen yrityksen kehittelemä, ja jalat toimivat paperiliittimen tavoin. Pöydänjalkojen asennukseen ei siis tarvita työkaluja.

2 kommenttia:

  1. Nuo on kauniit ja järkevät! Muistaisin, että nämä olisivat olleet viime vuonna jonkun sisustuslehden "kymmenen parasta tulokasta" tms. uuden tuotteen listauksessa. Hienoa, että ovat tuotannossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nämä olivat kivannäköiset myös luonnossa ja sopivat hyviin myös pelkistetyn tyylin ystäville. Näistä jaloista voisi tietysti olla myös vaihtoehtoinen koko, jos pöytälevy sattuu olemaan paksumpaa matskua.

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...