.

14.11.2012

Nothing Really happensVoi elämän... syksy. Marraskuu verottaa. Huokailut eivät tunnu vähenevän. Mistä inspiraatio ja piristys? Ulkoilua, kuntoilua, hedelmiä, nukkumista ja suklaatiakin on jo kokeiltu.

Ehkä viimeinen oljenkorsi on glögi ja kynttilänvalo, ainakin tälle illalle. Tai sitten pitää keksiä jotain järisyttävämpää.

6 kommenttia:

 1. Oon ite tullut siihen tulokseen marraskuun kanssa että if you can't beat them, join them. Eli kynttilöitä paljon, pullan leipomista ja glögiä. Musta tuntuu, että talvisten asioiden tekeminen on ainoa miten tästä marrasmasennuksesta voi päästä eroon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joku tuollainen lähestymistapa on varmaan paras, kun ei tämä pelkkä mukana roikkuminenkaan tunnu auttavan :) Jostain kumman syystä joulukuu yleensä menee taas melko näpsäkästi. Taitaa siinä juhlakaudessa joku taika olla :)

   Poista
 2. Sitäköhän tää on, tää voimattomuus ja laiskuus - marraskuublues? Jotenkin kaipais jotain mutta ei tiedä mitä. Jotain pitäis repäistä. Kotikin tuntuu tylsältä paikalta vaikka uusi ja ihana sellainen onkin. Ja kaiken kukkuraksi mies pääsee työreissulle Roomaan ja mä jään kotiin lasten kanssa. Ihmettelen, miks vaimoa ja lapsia ei vois kutsua moiselle reissulle myös ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on varmaan ok, että perhe lähtee kannustusjoukoiksi miehen työmatkalle, varsinkin jos kohde on Rooma :) Mun mielestä se on ainakin aika kiva idea :))

   Joo, joku marraskuun bluussi tämä on selkeästi. Se pimeys, se pimeys...

   Poista
 3. JOULUTEE! Täällä ainakin on auttanut hurjasti :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, kaikki keinot on kokeiltava, joten kiitoksia vinkistä :) Teen ystävä olen muutenkin, joten taitaa aika montaa eri vaihtoehtoa löytyä, mutta jouluversio taisi loppua viime jouluna. Kauppaan siis!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...