.

1.6.2015

Raikkaasti

















































Raikkaista ja kauniista aineksista syntyy tietysti hyvänmakuista ja laadukasta syötävää. Alkukesän luksusta on lisääntyvä vihannesten, marjojen, yrttien ja kaiken tuoreen ihanan raaka-aineen tarjonta. Nokan eteen saa taiottua helposti toinen toistaan maistuvampia herkkuhetkiä.

Näillä eväillä se päivä lähtee hyvällä energialla liikkeelle. Ja kun loma-aika on kyseessä, niin hyvillä eväillä jaksaa lähteä kesäretkille, laitella pihaa tai syventyä kiinnostavan kirjan tai muun julkaisun lukuhetkeen. Sään salliessa voi köllähtää vaikka riippumattoon tiirailemaan ohikiitäviä pilviä.

Mukavia uusia seikkailuja viikkoosi!

6 kommenttia:

  1. Mmmmmm loma.... Ollapa sellainen jo :D Saat kyllä niin kauniit asetelmat aina aikaiseksi! Oikein harmittaa etten kerennyt viime viikolla käymään puodilla, käytiin kuitenkin siinä parin kilometrin päässä työreissulla joka kesti tasan sen 1h ja taas takaisin :( Toiveissa olisi päästä käymään eteläsuomessa tänäkin kesänä ja mahduttaa Herttasella vierailu tähän reissuun :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loma on kaunis sana :) Mulla on tämä viikko lomaa ykkös työstä ja seuraavan kerran sitten heinäkuun toiselta viikolta uusi erä lomapäiviä.

      No sulla oli nopea käännös itäisellä uudellamaalla. Toivottavasti tosiaan ehdit kesällä käymään myös sen verran pitempää, että hieman vapaatakin aikaa on kalenterissa.

      Tervetuloa piipahtamaan, ja laita viestittelyä jos haluat tulla käymään herttasella jonain muuna päivänä kuin lauantaina (kesäkuussa ainakin auki vain lauantaisin).

      Poista
  2. Voi miten kauniilta voi ruoka näyttää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, on maku ja näkö kohdillaan tuoreissa yrteissä ja muissa sesongin herkuissa!

      Poista
  3. Muksaa lomaa! Herkulta näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Mulla on tosiaan pikku loma nyt juuri ja pidempi jakso sitten myöhemmin kesällä. Pieni lepuutushetki tähän alkukesään oli tosiaan tarpeen.

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...