.

9.4.2011

Älä missaa!

Moro! Vielä on aikaa osallistua keväiseen arvontaani. Arpakone käynnistyy sunnuntai iltana kello 21:00.

Rakennuslupaa odotellessani ehti käydä niin, että uusi kesäinen Jeanne d'Arc Living lehti kerkesi ilmestymään. Koska tuo keväinen numero on varattuna arvontakassiin yhdeksi palkinnoksi, niin teen nyt sellaisen kuvion, että arvon kaksi erillistä palkintoa. Ykkös kassiin tulee kesän lehti ja muuta mukavaa, ja kakkos kassiin puolestaan kevään numero sekä pieniä ylläreitä. Ja koska arpominen on niin kivaa, niin taidanpa vielä laittaa yhden voiton lisää. Se saa sitten olla ihan ehta ylläri pylläri, mutta sen verran voin paljastaa, että kolmos palkinnoksi tulee myös jotain pääsiäismakeaa.

Katsastelin äsken kaupungilla, josko "You will meet a tall dark stranger" leffaa olisi löytynyt, mutta ei tärpännyt. Täytyy sitten katsella jotain omasta hyllystä löytyvää. Vaihtoehto leffahetkelle voisi olla kodin kevät siivous, mutta taidan sanoa Njaah. Onhan se päivä huomennakin.

Ps. Onko muuten kukaan nähnyt tuota elokuvaa?
Pss. You will meet a tall dark blonde stranger. Wow?! ; )

2 kommenttia:

 1. En ikinä unohda joulun alla pitämääsi arvontaa ja siitä saamaani arpajaisvoittoa: Se oli niin ihastuttava, että tein siitä palkinnosta oikein postauksen kuvalla. Nyt odotan revanssia. Pidän tyylistäsi ja makumme osuvat yksiin. Ne yhdet ovat edelleen käytössä, ehkä juhannukseen asti;-)

  (Maalla lehdessä no 2 on iso juttu Sateenkaaren taa Ilonan perheestä ja heidän kodistaan. Se unelmakeittiö, joka minulla on oikeassa palkissa, on siinä vieläkin hienommalla kuvalla. Muistan kyllä, että sinä et ollut siihen NIIN hurmaantunut kuin minä...)

  VastaaPoista
 2. Se on aina kiva, kun voitto menee "oikeaan" osoitteeseen, eli palkinto on pidetty. Kohtahan tuota pääsee taas arpomaan...

  Ilonan perheen koti (se edellinen... ja varmaan nykyinenkin!) on kerrassaan ihastuttava. Minulla on Ilonan kirja "Elämää valkoisessa puutalossa" ja sitä voi aina katsella uudelleen kun on kauneuden ja romanttisen sisustuksen kaipuu.

  Minun sisustustyyli on paljolti kompromissia, ja vuosien varrella mukaan kertyneen yhdistelmää. Maalaisromanttinen tyylikin saattaa pikkuisen vivahtaa, mutta sekaan tulee aina myös jotain modernimpaan. Mixaaminen on ainakin hauskaa, ja minä viihdyn nimenomaan näin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...