.

11.4.2011

Muffinsin mittainen paussi

Tyttäret olivat leiponeet muffinseja viikonloppuna. Minä sain muutaman maistiaisen rasiaan pakattuna. Suklainen leivonnainen maistui kyllä teehetken herkkupalana. Kiva, että kotona asuu  myös näitä leipomisesta innostuneita. Minulle jää sitten tuo perus arkiruoan valmistus.
Olen koittanut metsästää ruokakaupoilta sellaisia värikkäitä ja hauskoja nonparelleja. Olen sellaisia nähnyt esimerkiksi Suklaamarengin blogin leipomuspostauksissa. Muistaakseni nämä koristerakeet olisivat Meiran tuotantoa. Meidän lähikaupoista tälläiset extra hienot leivontakoristeet kuitenkin puuttuvat.

Muffinsien maku oli joka tapauksessa mainio. Tyttäret olivat kätkeneet muffinsitaikinaan myös suklaapaloja, ja ne olivat mukavia sattumia herkkua mutusteltaessa. Nam!

Herkkuhetkien lisäksi parina viime päivänä on ollut työn alla talon perustustyöt. Sokkeli on valettu tänään! Kotosalla olen koittanut motivoida itseäni kevät siivouspuuskaan, mutta toistaiseksi olen onnistunut enimmäkseen lorvimaan. Joulukuusen jalan ja sukset tosin poistin ulkoeteisestä, ja toin pääsiäispuun sisään. Pääsiäispuu rules! (Saa laittaa joulu pääsiäiskoristeita oksille!)


2 kommenttia:

  1. Ihanat leipurit! Kyllä tuollaisen herkkuhetken jälkeen jaksaa taas rakentaa taloa ja koristella pääsiäispuuta.

    Meillä muuten ne hopeapallon (joita laitetaan kakun päälle) maksavat lähes $10 purkki. Tuon niitä aina Suomesta tullessani. Muuten jäisi hopeapallot laittamatta kakun päälle.

    VastaaPoista
  2. On kyllä kiva, että neitoja kiinnostaa leipominen(kin). Oikeastaan saa toppuutella, että leivontalupaa ei ihan joka päivä pyydetä.

    Jos hopeapallot puuttuukin valikoimasta, niin varmaan sieltä löytyy aika satsi kaikenlaista koristetta, mikä täällä taas olisi aika eksoottista ja uutta?!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...