.

12.4.2011

Hiki pipossa

Kymppi varjossa, lämmintä meinaan! Vireys on korkealla kuin sininen pilvetön taivas. Juuri nyt ei masenna raksalaskuja maksella, ja homma toimii aikataulutuksenkin puolesta. Kaiken maailman kevät pörriäisetkin on tänään bongattu ulkosalla. Lämpimällä seinustalla istuskellessa voi vain ihailla keväistä luontoa.

Tontilla on valumuotit poistettu, ja työt jatkuvat varsinaisesti perjantaina ontelolaattojen merkeissä. Tällä viikolla on ostoslistalla salaojat ja kaivot. Myös perustusten ulkopuolista täyttöä voi alkaa työstämään. Jos ei muuta, niin materiaalia voi alkaa ajamaan tontin nurkkaan. Näillä näkymin talopaketin saapumiseen on kaksi viikkoa. Huikeaa!

Laserkatseella näkee naapuriin asti.

Patolevy featuring Disco Inferno...

Tästä jatketaan! Pipo ja talvitakki pesukoneeseen ja kevät vermeet esille. Näin!

4 kommenttia:

 1. Voi hurja mikä vauhti! Talopaketin saapumiseen kaksi viikkoa! Hieno homma :)
  Vaikka en rakentamisesta tai talopaketeista juuri mitään tiedä, niin lienee jotain kehitystä tapahtunut, kun huomioidaan nuo ulkopohjan tuuletukset ja muut tarpeelliset tsydeemit.
  Nyt kun tuo paalutus on takanapäin, niin on varmasti hyvä fiilis, jotta se tuli tehtyä. Jos on vähänkin savipohjasta pelkoa, että vajoaa talon kulma tai jotain, niin se olisi sitten siinä eli paalutus todella auttaa.
  Paljon tsemppiä ja jaksamista, peukkuja pidetään! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tämä tosiaan vauhdikkaalta tuntuu! Totta tuo, että tänä päivänä rakentamisessa osataan ottaa huomioon monta seikkaa, jotka parantavat laatua ja rakennuksen ikää. Talon alle ajettu murskekin tuulettuu, eikä radon nouse silloin itse rakennukseen samoissa määrin. Radon ei tosin ole yhtä suuri pointti joka puolella Suomea, mutta itäisellä uudellamaalla on.

  Kyllä paalutus ja muutenkin perustamistapa on nyt laadukas, joten siihen voi hyvillä mielin talon seinät nostaa päälle.

  Kiitoksia tsempeistä Pauliinalotta! : )

  VastaaPoista
 3. Ylimmäinen kuva on tosi hauska !

  VastaaPoista
 4. Kiitos Petriina! : ) Vielä voi kurkkia naapuriin kivijalan läpi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...