.

18.4.2011

Puputtaja


Mitä kaikkea voi ehtiä yhdessä maanantaissa? Tänään ehti ihan kaikkea ja paljon, mutta onneksi on myös niitä maanantaita, jolloin viikko pyörähtää käyntiin vakaasti kuin diesel-moottori. Prum.

Viikonlopusta jäi hieman ylijäämä herkkuja. Iltapäivän kahvihetkeä piristi tosca-omenapiirakka vaniljakastikkeella. Muffinsin muotoinen karkkipurkki oli kyllä tyhjentynyt, ja joku oli laittanut purkkiin pupusen tilalle. Jos pääsiäisen lähestymistä ei ehdi muusta huomata, niin onneksi puput pomppivat purkeista!

Alla pääsiäiseleganssia viime vuodelta. Tänä vuonna noitiminen saattaa jo jäädä tekemättä. Virpomisjuttu riippuu ilmeisesti paljon myös siitä, mitä kaveri noidat tekevät.Nyt iltalenkki kyöpelivuorelle ja takaisin!

7 kommenttia:

 1. Terveisiä pikku noidalle! Toivottavasti lentää vielä porvooseen virpomaan pääsiäisenä : -)
  - Sanna

  VastaaPoista
 2. Mistä tuo muffinsirasia on hankittu?
  - Sanna

  VastaaPoista
 3. Kerron terveisiä, ja katsotaanko josko lauantaina olisi perinteisen pääsiäisajelun aika. Noitimisinnostus on nyt viime päivinä vaihdellut, joten lopullinen päätös syntyy varmaan sitten lauantaina : )

  Muffinsin muotoinen kulho on Suomalaisesta kirjakaupasta. Tyttäret näihin iskivät silmänsä, ja saivat kumpikin valita oman värinsä. Niissä kuulemma säilytetään pikku hello kitty -hahmoja ja sen sellaista.

  VastaaPoista
 4. Tällaista tämä pääsiäisen aika on: koskaan ei tiedä miltä suunnalta puput ja noidat lähestyvät.

  Teilläpä on ollut varsin sievä noita vuosi sitten :) Meillä loppuivat synttäreiden vietot isommilta lapsilta, kun kaverit eivät enää vietä synttäreitä. Toisaalta... aikamoinen helpotus.

  Meillä muuten oli tällaisia muffininmallisia tuoksukynttilöitä myynnissä. Ihan on näkö melkein identtinen.

  VastaaPoista
 5. Totta! : ) Pupu- ja noitavaara on vielä akuutisti päällä viikonlopun yli.

  Parina viime pääsiäisenä on noitahomman hauskin osuus ollut se, että on saanut itse tehdä meikeillä tai vesiväreillä naamaan lisää näyttävyyttä. Tämä nuorempi on kyllä välillä halunnut olla joku muukin hahmo kuin noita (esim. nalle : )

  VastaaPoista
 6. En ole juurikaan ns. pääsiäisihminen eli en koristele tai muuta sellaista, ei vaan tunnu isolta juhlalta. Ehkä lapsuuden mämminsyönti (minusta pahaa!) on jättänyt jälkensä. :D
  Hurjan suloinen pupu tuossa muffinsipurkissa. Jonkun pikkupupusen tietysti voisi johonkin... eihän se nyt olisi paljoa... :)

  Kova on vauhti raksalla edelleen, hienoa, että aikataulu on pitänyt niin hyvin. Mielenkiintoista on seurata rakentamisprojektiasi ja en liene ainut, joka pitää peukkuja, jotta kaikki menee hyvin edelleenkin! :)

  VastaaPoista
 7. Mämmiä en ole maistanut varmaan viimeiseen 30 vuoteen, eli se makuelämys on jäänyt suosiolla historiaan : ) Ruis sopii kyllä leipätaikinaan, mutta kerman ja sokerin kanssa nautittuna... hmm.

  Vauhti raksalla ilahduttaa ja vähän hämmästyttääkin. Hyvä kuitenkin, että vauhti on pitänyt vielä nyt. Sitten kun talopaketti on pystytetty, niin onhan siinä sitten aikaa puuhata (uskoo hän : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...