.

1.4.2011

Taas maistuu!

Perjantai aamupäivän kauppareissulla mieltä ilahdutti vihannestiskin hyvännäköiset basilika-ruukut. Heti kotiin päästyäni keitin ne niin sanotut kunnon kahvit ja nautin pari maistuvaa leipää. Että voi olla herkkua!
Mukissa näkyvä kuvitus on Kaisa Lekan. Minulla on myös muutama valkoinen laatta, joissa on tälläinen kuvaihe. Laatat ovat nyt jemmassa odottamassa uutta keittiötä ja ideointia: Mitä tulee sähkölieden ja tiskialtaan puoleiselle seinälle? Seinämateriaalin tulee kuitenkin olla roiskeita & räiskeitä kestävä. Toisaalta haluaisin keittiön seinästä yhtenäisen näköisen, ja laatoituksen kanssa joutuu funtsailemaan, että miten toimitaan liesituulettimen kohdalla. Minulle ei ole juurikaan tulossa yläkaappeja, eikä näin ollen ole sellaista perinteistä "välitilaakaan" tekeillä. Yksi ihan hyvä vaihtoehto voisi olla se, että laatoittaa 15 x 15 kokoisella perus valkoisella laatalla kolme riviä työtasosta ylöspäin. Näin saisin sijoitettua myös hankkimani kuvioidut laatat täysin valkoisten piristykseksi.

Aikaa ideointiin on onneksi vielä reilusti. Päivän polttavia aiheita sen sijaan ovat vesi- ja viemäriliitännät sekä pienpumppaamo, joka on nyt matkalla kotiin : )

Hyvää, raikasta ja maistuvaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Nam, nyt alkoi tekemään mieli ihanaa salaattia!
  Hyvää viikonloppua! - Sanna -

  VastaaPoista
 2. Herkkuleipä! Mä usein teen basilikasta salaatin mozzarellan ja tomaatin kanssa. Tuore basilika on kyllä hyvää :) Nämä mukit ovat lystikkäitä. Täytyy seuraavalla Suomen reissulla tutustua valikoimaan.

  VastaaPoista
 3. Tuo ideointi on juuri sitä hurmaa! Jotenkin minua ei niin kauheasti innosta suunnitella vierasvessan laatoitusta kuin aikanaan keittiön. Ihan eri juttu...

  Kiva kuva.Tekee jo mieli kotimaisia kirsikkatomaatteja.

  Herkullista viikonloppua, Anne!

  VastaaPoista
 4. Sanna: Fetasalaattikin olisi nyt poikaa! Kiitos samoin, mukavaa viikonvaihdetta!

  Johanna: Tomaatti-basilika & mozzarella on ihan huippu yhdistelmä.

  Design Delillä on näitä "Lekoja" myynnissä kolmella eri kuvalla. Tai oikeastaan kuvia on kaksi, ja tuota "lähileipää" vaihtoehtoa on vihreänä ja sinisenä. Laatoissa mulla on kolme erilaista kuvaa.

  Leena Lumi: Ideointi on kivaa. Budjetti pitää kuitenkin suitset kireällä, eli lopputulos tulee olemaan jotain unelmien ja realismin välillä.

  Joo, kirsikkatomaatteja, uusia perunoita ja voi voi... kesäisiä ajatuksia : )

  Kiitos samoin, ihanaa viikonloppua!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...