.

2.4.2011

Vihreää ja punaista

Tänään ei rakenneta mitään. Tontilla on tosin jo muotit valmiina maanantaita varten, ja pakettiautossani on iso pönttö (pienpumppaamo) kyydissä. Joka naisen raksapussukoista löytyvät vielä viemäriputket, mutkat ja liitokset. Nuokin olisi hyvä saada asenneltua heti maanantaina.

Parin päivän vatsapöpöilyn jälkeen mieli tekee kevyttä, vihreää ja hyvää. Basilikat ja tomaatit kaunistavat keittiötä, ja niitä on kiva napsia leivän päälle sekä salaattiin mukaan. Kävimme myös kaupoilla (ei raksa!), ja vietimme taukohetken Hotellin Onnin kahvilassa. Kaikki tarjottava oli taas hurjan herkullisen näköistä. Jätti kupillinen kaakaota vaahtokarkein maustettuna maistui hyvälle. Löysin myös pientä pääsiäis-kivaa pikku puodeista, ja pistän näitä yllätykseksi mukaan arvontani palkintopussiin. Käyhän osallistumassa!


Tänään on muuten karkkipäivä. Lapset halusivat herkuiksi Hello Kitty ja Snoopy suklaamunia. Minun karkkipäivääni kuuluuvat Da Capo ja Pätkis pötköt. Nam nam.

11 kommenttia:

 1. Meillä on myös karkkipäivä. Mun käy kyllä nyt kateeksi nuo Sinun namisi! Nimittäin Pätkis ja DaCapo kyllä maistuisivat :)

  Sinulla on jännittävä maanantai edessä. Olet päässyt jo hyvään vauhtiin.

  Suloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Meillä on myös lauantai karkkipäivä :) Ompas raksahommat etenemässä kovaa vauhtia! Ihanan raikkaita kuvia...
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Johanna: Fazun pikku patukat on kesto suosikkeja. Jotenkin unohdin tuon karkkipäivän eilen, ja herkut ovat vielä tuolla keittiön pöydällä.

  Jännittävää on! Ja eniten jänskättää budjetti, muuten olen ottanut melko rauhallisesti. Päivä kerrallaan, niinhän se menee : )

  Kiitoksia, sunnuntai terveiset myös sinne takaisin!!

  Mari: Herkkupäivä oli siis sielläkin. Karkkipäivä on hyvä tapa, varsinkin jos pystyy pysyttelemään tuossa yhden päivän taktiikassa. Jotkuthan pystyy olemaan ihan ilman herkkuja...

  Kiitos samoin, mukavaa huhtikuista (ja keväistä?!) uutta viikkoa!!

  VastaaPoista
 4. Da Capot ovat ihania klassikkopatukoita. Ja meilläkin Hello Kitty-munien ostaminen tullee ajankohtaiseksi viimeistään ensi viikon karkkipäivänä.

  Rakastan tomaatin ja basilikan yhdistelmää - ja noita värejä kuvissasi!

  VastaaPoista
 5. Katja: Da Capojen hyvä puoli on myös se, että jo pieni patukka riittää herkkuhetkeksi kahvin kanssa.

  Tomaatti & basilika on minunkin suosikki. Nyt kun kaupasta löytyi hyvännäköisiä yrttiruukkuja, niin on tullut napsittua vihreää leivän päälle oikeastaan joka päivä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Anne ja voimia taloprojektin kanssa : )

  VastaaPoista
 7. Minna: Kiitoksia : ) Aurinkoista päivää (täällä ainakin aurinko yllätti pilven raosta)!

  VastaaPoista
 8. Tuolla Hotelli Onnin pihamaalle ollaan mekin käyty välillä kahvittelemassa - parasta on, jos kirkonkellot päättävät juuri silloin soitella. Haluaisin muuttaa takaisin Porvooseen, siihen kirkon lähelle. Ehkä joskus.

  VastaaPoista
 9. ii: Vanhassa Porvoossa olisi kyllä mukava asustaa. Asunnot siellä ovat vaan liian kalliita minun rahapussilleni. Hassu juttu muuten sinänsä se, että nyt kun ei asu Porvoossa, niin tulee käytyä myös vanhassa kaupungissa ihan eri tavalla. Aiemmin kun asuin esim Huhtisissa, niin siitä ei tullut pyöräiltyä katsastelemaan vanhan kaupungin menoa. Oli vissiin liian lähellä : )

  Hei, mukavaa keskiviikkoa!!

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia! Basilika on ihanaa!

  VastaaPoista
 11. Sara: Kiitoksia! Basilika toimii!! : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...