.

6.4.2011

100.

Bloggerin tilasto näytti ennen tätä postausta järjestysnumeroa 99. Näin se aika on vierähtänyt viime vuoden lokakuulta, jolloin vielä unelmoin joko vanhan talon ostamisesta tai rakentamisen aloittamisesta. Nyt on siis vuorossa blogini sadas julkaisu.


Pääsiäinen hiipii pikku hiljaa lähemmäs kalenterissakin. Siinä mielessä aika jännittävää, että samalla lähestyy myös talopakettini toimitus ajankohta. Toistaiseksi myös työt tontillani ovat pysyneet aikataulussa. Vaikka tämä onkin se ainoa oikea tavoite, niin välillä tuntuu kyllä uskomattomalta, että vain muutamien viikkojen päästä kotimme seinät nostetaan pystyyn.

Edistyminen on kuitenkin konkreettisesti havaittavissa. Jos epäusko vaivaa, voi harrastaa hyvinkin realistiselta tuntuvaa lapiointia työmaalla. Välillä kannattaa katsoa toimintaa vain vähän kauempaa, ja koittaa muistaa dokumentoida tapahtumia ainakin puhelimen kameralla. C7 onkin toiminut muistiinpanovälineenä näinä päivinä.

Eilen nappasin jokusen kuvan tontille saapuneista raudoista sekä sokkelin alta menevistä läpivienneistä. Rautaniput olivat ainakin minun silmääni aika kuvauksellisia : )


Homma jatkuu jälleen keväisissä merkeissä. Yöllä kuulin sateen rummuttavan ikkunapeltejä. Toivottavasti tänään on hieman kuivempaa. Aurinko voisi olla aika bonus!

9 kommenttia:

 1. Toivotaan tälle päivälle oikein aurinkoista säätä. <3

  VastaaPoista
 2. Toiveen toteutuminen teillä päivä päivältä lähempänä :D Auringontoivotuksia !

  VastaaPoista
 3. Aurinkoa sinne! :)

  Niin se aika rientää ja blogi pullistuu :)

  VastaaPoista
 4. Johanna: Toivotaan toivotaan, mutta harmaalta tihkulta tämä nyt näyttää. Noh, miehet raksalla ja minä koneella... : )

  Riitta: Pienin askelin kohti päämäärää! Lähetän aurinkoa takaisin, ainakin näin virtuaalisesti. Toivottavasti myös saadaan tuo aurinko kohta puoleen aidosti taivaalle.

  Uuden Kuun Emilia: Kiitos! (taisi se aurinko eksyä matkalla, mutta odotellaan...)

  Blogi venyy ja paukkuu. Ja pullistuu ainakin jos postauksissa on kaloreita yli 1000 : )

  VastaaPoista
 5. Anne, sinä olet todellien persoonatyyppi! Ikinä, ikinä sinulla ei ole mitään tavanomaista. Olen niiiiiin kyllästynyt kun kaikki näyttää aina samalta ja somalta. Sinulla pääsiäinenkin alkaa mustalla munalla;-) Ja rakennusputkilla...

  Tämä ei ollut sinulta eka kerta. Olet yllättänyt ennenkin. Kun alat sisustaa, meilaan sinulle sitten, mitä en kestä enää nähdä ollenkaan. Siis jos vaikka huomioisit minun tasapainoni - hiukan.

  Well...oikein piristyin: Ja nyt lukemaan. Kiitos!

  VastaaPoista
 6. PS. Olen katsonut liikaa brittisarjoja, sillä nyt on ihan MIELETÖN tapettinälkä. Mitä romanttisempi, sitä enempi värähtelen. Ennen oli sentään niitä reippaita ja kalliita ja laattaorkkuja. Oi niitä aikoja!

  VastaaPoista
 7. Leena Lumi: Hauskaa, jos pääsin yllättämään mustalla pääsiäiskoristeella : ) Ja täytyihän noita rakennustyömaan rautojakin hieman kuvata. Niitä kun tuli tontille melkein kaksi tonnia.

  Tottakai ajatukset ja näkemykset huomioin meilitse ja kommenteissa! Vinkit on tosi jees!

  Tapetteja oli muuten uudehkossa Hus & Hem lehdessä (luin kahvilassa) ja otin sieltä muutaman linkin muistivihkooni. En ole niitä vielä tarkemmin kahlannut, mutta näytti siltä, että löysin jotain omaan makkariini.

  VastaaPoista
 8. Onnea satasesta! Olen tainnut lukea melkein kaikki postaukset, joten minullakin on kai sitten satanen rikki :) Nama ovat kylla mielenkiintoisia ja hauskoja juttuja, joten seuraavaan sataan taalla valmistaudutaan.

  VastaaPoista
 9. Johanna: Kiitoksia onnitteluista, ja kiva että olet ollut mukana! Tästä sitten vaan kohti sitä seuraavaa satasta : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...