.

8.4.2011

Yksin kotona (osa miljoona ziljoona)

Hulluttelin sitten minäkin. Yleensä koitan vältellä sellaisia kuin "Hullut päivät" tai "Tule nyt" tai "Halvalla menee". Ei siksi, etteikö edulliset hankinnat kiinnostaisi, mutta ruuhkassa tunkeminen ja tempominen on kauheaa.

Olin palaverisssa Espoossa, ja minulle vinkattiin, että Tapiolan Stockmann ei olisi ihan niin hurja paikka kuin Itäkeskuksen taikka Helsingin keskustan myymälät. Kävin pyörähtämässä ja toteamassa tilanteen. Tungos ei ollut ehkä ihan niin kaamea kuin mitä pahimmillaan voisi kuvitella, mutta olihan tuonnekin jokunen kanssaihminen eksynyt.

Ennakkoon olin mainoksesta nähnyt, että Tord Boontjen Midsummer light -valaisin olisi tulossa hulluille päiville. En sitä kuitenkaan myymälästä löytänyt, ja myöhemmin kotona tarkastin, että kyseessä onkin vasta lauantainen tarjous.  Haluaisin näitä valaisimia kaksi kappaletta, joten huomenna joutuu aamusella miettimään, että ajaisiko kylille vaiko ei...

Loppujen lopuksi Go Crazy päiviltä lähti mukaan Global Accessories satiinikaulanauha (mustana hintaan 9,90). Herkun puolelta tuli sitten kassillinen ihan normi hintaista apetta yksin kotona -iltaan. Välillä tuntuu järjen köyhältä ostaa valmiita salaatteja, mutta täytyy sanoa, että lämminsavulohi-salaatti oli tänään ihan paikallaan. Helposti, maistuvana ja suoraan muovipaketista.

Viikonlopun ohjelma on vapaata kelluntaa. Jos oikein äityy meno päälle, niin sitä voi vaikka suunnata Helsingin messukeskukseen bongaamaan Kevätpuutarha-, Oma mökki-, Oma koti-, Asuntomarkkinat- ja Sisusta-messut. Toisaalta huomasin pari päivää sitten yhdestä Hus & Hem lehdestä kivoja tapettikuoseja, ja niitä voisi lähteä metsästämään lähitienoon puodeista. Kyseessä on Colemanin Nordic Leaves kokoelma, ja sitä pitäisi ainakin nettitietojen mukaan saada Värisilmä-ketjusta. Jos ei muuta, niin ainakin ollaan, ihmetellään ja nautitaan elämästä.


Hmm. Olisiko muutama kalori eksynyt tuohon suklaa-banaanikakkuun?! Täytyy nyt ihan kokeilla, että miltäs se maistuu...

6 kommenttia:

 1. Olin eilen turussa, ja aikomuksena hullareille piipahtaa, mutta pakokauhu ylätti.

  Voi, yksin kotona kuulostaa ihan liian hyältä. Söisin melkein mitä vaan ja muovolaatikosta jos saisin olla hetken yksin kotona :)
  Toki kakkua pitäis jälkkäriksi saada.

  Mukavaa viikonloppua ja lamppujahtia. Tai messuja ja tapettijahtia :)

  VastaaPoista
 2. Slurps, kakku näyttää h-e-r-k-u-l-l-i-s-e-l-t-a!!!

  VastaaPoista
 3. Siitä onkin pitkä aika, kun olen kokenut kunnon Hullut tai Willit Päivät. Ja nykyäänkö ne ovat Go Grazy? Kiitospäivän jälkeinen päivä on juuri tuollainen, mutta muuten saa hihhuloida kaupoissa joltisenkin rauhassa, ihan omassa seurassaan.

  Minulla on muuten sellainen käsitys (tiedä häntä olisiko virheellistä tietoa) että banaani kompensoi suklaan kalorit... vai miten se taas menikään...

  VastaaPoista
 4. Uuden Kuun Emilia: Olen joskus vahingossa päätynyt Itäkeskukseen, kun hullut päivät ovat olleet käynnissä. En silloin yrittänyt edes sisään Stockalle, vaan kävin muissa kaupoissa.

  Yksin kotona on kivaa, ja tulee tarpeeseen. Kiitos samoin - mukavaa viikonloppua!!

  Intianminttu: Kakku oli kyllä hyvää, ja aika täyteläistä : )

  Johanna: Kyllä hullut päivät on edelleen hullut päivät. Mun mielestä siellä on vaan aika "Go Crazy" meininki (en minä mutta ne muut : )

  Jaa, tuohon olisi mielenkiintoinen (ja tieteellinen!!) totuus banaanin ja suklaan yhteisvaikutuksesta. Näin sen täytyy olla!

  VastaaPoista
 5. En tiedä olenko minä tullut nyt vanhaksi, kun Hullut Päivät eivät myöskään enää kiinnosta, vaan aiheuttavat pikemminkin pienen pakokauhun, kun ajattelen sitä tungosta, tönimistä ja epäkohteliasta käytöstä. Jos kuvastosta löytyy joku superkivajuttu, niin haen sen kyllä. Kuten nyt ne Kartellin tikkaat, jotka ovat meille just passelit. Sunnuntaina ajattelin kipaista hakemassa vielä Puman juoksuhameen ja -paidan. Juoksuhametta kun olen kissojen ja koirien kanssa yrittänyt metsästää aiemmin.

  Slurps, kakku näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 6. Absolutely white: Vielä eilen oli noita tikkaita Tapiolan Stockalla. Tosin täysin kirkasta vaihtoehtoa en pinossa nähnyt, joten en ostanut. Ne olisivat olleet aika jees.

  Pidätkö juoksuhametta ihan yleis kesähameena vai treeneissä? Pelasin aikoinaan maahockeyta, ja meillä oli kietaisumalliset pelihameet. Ne oli tosi kivat.

  Herkkua oli tuo kakku! Hyvää viikonloppua!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...