.

30.4.2011

Ihan pienet harjakaiset

Talo on suurin piirtein säältä suojassa. Aluskate on siis asennettuna, ja tiilikatteen vuoro on jossain vaiheessa ensi viikolla. Asiaa tulee edistämään melkoisesti ensinnäkin se, että ne tiilet tulevat tontille. Toistaiseksi on tullut vain tekstiviestejä tiilifirmalta.

Ajattelin pieniä harjakaisia. Meinasin ostaa munkkeja ja simaa. Jäi nuo kuviot tekemättä jonkun ihmeen kiireen vuoksi, joten korkkasin päärynäsiiderin. Kuvasin samalla makrolinssillä kuplivaista, ja osallistun samalla postauksella myös makroviikot vitoseen*. Pahus, olisin halunnut kuvata niitä munkkeja! : )
Somersbyn päärynäsiideri on muuten hyvää. Harjakaistunnelmien myötä toivotan myös oikein mukavaa vappua!

Lisää vappu- ja kevättunnelmaisia makrokuvia löydät makroviikot 5 postauksesta!

* Tällä viikolla on vuorossa KEVÄÄN ALKAMISTA KUVAAVA MAKRO.
Voit ottaa kuvan sisällä tai ulkona, kunhan aihe sivuaa jotenkin meidän Suomessa vietettävää vappua tai kevään ensimmäistä päivää (1st of May), kuten "vappu" muualla maailmalla tunnetaan!

9 kommenttia:

 1. Ihanat makrokuvat! Ostin tänään itselleni elämäni ensimmäisen makrolinssin ja odotan innolla sillä kuvaamista. Onnittelut pikku-harjakaisista!

  VastaaPoista
 2. Hyviä harjakaisia! Projekti etenee vinhaa vauhtia. Kuvasi ovat jälleen upeat. Mutta pitikin mainita siideri! Meillä saa siideriä, mutta se on alkoholitonta. Kyllä nyt sauna ja siideri kelpaisivat.

  Hauskaa vappua ja hyviä harjakaisia!

  VastaaPoista
 3. Absolutely white: Minä ostin viime kesänä makrolinssin (edullisen / EF-S 60 mm), jotta pääsee kokeilemaan. Jos tästä haluaisi edetä, niin pitäisi tietysti taas varustella kameraa taas lisää : )

  Kiitoksia onnitteluista!

  Johanna: Kiitoksia! Kyllä homma etenee, ja eilen sovin myös LVI-toteuttajan meidän taloprojektiin. About viikon päästä aloitellaan jo jotain sellaistakin.

  Mukavaa toukokuun ekaa!! Sauna + siideri kuulostaisi muuten aika kesäiselle... : )

  VastaaPoista
 4. Onnittelut ja ansaitut harjakaiset!

  Mulla on sivistyksessä siiderin mentävä aukko, mutta tota vois kai kokeilla. Joku lämmin kesäilta :)

  VastaaPoista
 5. Uuden Kuun Emilia: Kiitoksia : )

  Minulle ainakin tuo Somersbyn siideri maistuu. Muuten en ole ihmeemmin olut-, lonkero- taikka siiderityyppikään. Joskus aikoinaan olin outo lintu juhannusjuhlilla: "Ei kiitos makkaraa, ja öh, ei kiitos olutta"

  VastaaPoista
 6. No onpa kova vauhti: Onnea!

  Minä en saa siideriä alas, joten tunnen joskus, että olen ihan outo. Pidän siis kyllä samppanjasta, mutta se on aika eri. Paras ystäväni rakastaa siideriä ja kun hän tulee meille viettämään naistenpäiviä (Päämies on silloin jossain;-), tuo hän omat juomansa,s illä en osaa edes ostaa hänelle oikeaa merkkiä.

  Voisin kokeilla tuota Somersbyn päärynää, jos se löytyisi meidän vakiruokakaupastamme eli lähiprismasta.

  VastaaPoista
 7. Leena Lumi: Kiitos, vauhti on vielä hyvä! : )

  Minä olen puolestani oppinut jonkin verran nauttimaan kuohuviinistä tai shampanjasta ystävien vanavedessä. Saunaillassa maistuu siideri tai pari. Puna- tai valkoviini on sitten jo toinen juttu, varsinkin ruokaisien nautintojen ohessa. Joskus on myös viski viskinä paikallaan...

  Naistenpäivät kilistellen taikka kahvitellen ovat kyllä ihana juttu! Silloin onkin parempi, jos miesväki keksii jotain muuta tekemistä ainakin hetkeksi.

  VastaaPoista
 8. Alempi on niin makro kuin ikinä voi olla ja ylempi on ihanan taiteellinen näkökulma. Toivottavasti munkkeja löytyi kuitenkin vielä myöhemmin?! :)

  VastaaPoista
 9. TeeTee: Kotiin ei noita munkkeja koskaan ilmaantunut, mutta onneksi kyläreissulla pääsi sima & munkki tarjoilusta nauttimaan : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...