.

15.10.2012

"10"Kellon nimi on kymppi, ja se löytyy BoConceptin mallistosta. Tämä kello hengailee meidän keittiön seinällä, ja näkyy siitä aikaa moneen suuntaan. Tiukimpaan kelloa tuijotetaan aamulähtöjen aikaan.

Olisin halunnut ostaa BoConceptilta yhden toisenkin kellon, mutta sitä ei tuoda Suomeen. Aika tylsä juttu... kuka on menossa Tanskaan?

2 kommenttia:

 1. Kaunis - tykkään! Onko tuossa kova ääni vai voisko olla aika lähellä sänkyä? Mulla olisi kello hakusessa (nimenomaan seinäkello ja mielellään musta), mutta kun ei aina tiedä niiden "äänekkyydestä" ja tuntuu sangen nuijalta kysellä, että "tikittääkö toi teidän kello lujaa?" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, olen itse ihan samanlainen noiden tikitysten kuunteluiden kanssa. Yleensähän kello myydään kaupassa niin, että siinä ei ole patteri kiinni, ja olen kysellytkin myyjiltä, että "onko teillä yhtään tätä esillä patterin kanssa?" Pakkohan se kello on kuunnella ennen ostoa! Mulla onkin ikivanha herätyskello, joka on nimenomaan hiljainen :)

   Tässä kymppi kellossa ei ole kova ääni, mutta kellon rakenne toimii kaikukoppana. Keraamisen kellotaulun taakse jää ontto tila, joka tuo tikitystä enemmän esiin. En ehkä itse pystyisi pitämään tätä makkarissa.

   Tästä "10" kellosta löytyy muuten myös ihan musta vaihtoehtokin (valkoisin viisarein). Tuo meidän kello on tumman graffitin harmaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...