.

9.10.2012

Arkiset

Arkinen blaa blaa blaa. Syksy blaa. Mitä ruoaksi blaa. Harmaatakin on blaa. Räpsyjä sieltä ja täältä. Blaah.
4 kommenttia:

 1. Mutta Anne, enää muutama hassu päivä syyslomaan - jee! Ja enää reilu kaks kuukautta jouluun- tuplajee!! ;)

  Syksy on kyllä ollut ihan hirveän pitkä. Johtuu varmaan sateisesta kesästä ja siitä, että yhteisestä kesälomasta ei ole ollut tietoakaan jo kolmena vuotena peräkkäin. Ensin mieheltä meni lomat työpaikan vaihdon takia, sitten kaksi seuraavaa raksailtiin.
  Jaksuja sinnekin pitkiin pimeisiin iltoihin! Etkös sä ollut kynttiläihminen, joten nyt kaikki tuikut piristämään iltoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tuo kuulosti kyllä pirteältä ja positiiviselta :) Syyslomaa on tosiaan ensi viikolla (pe). Taidamme vaihtaa maisemaa :))

   No teillä on ollut kanssa "hyvä" tekemisen putki päällä. Mulla meni kanssa pari vuotta putkessa, mutta tänä kesänä oli oikein lomaakin. Ehkä sitä siitä sitten laiskistui?!

   Mjaah. Syksy-fani en kyllä ole, mutta tosiaan kynttilät ja tuikut jelppaavat hieman. Kuukauden päästä mietitään jo kenties pikku joulu koristeita...

   Poista
 2. Loma on AINA pahasta. Muistuu mieleen, että voisi olla muunlaistakin elämää. Siksi en olekaan ollut kuin yhden yön erossa perheestäni 12 vuoden aikana. Siinä jo melkein alkoi päästä makuun :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outs, ehkä sun pitäisi kohta saada pitää toinen vapaapäivä?! :) Jos vaikka kerran kymmenessä vuodessa olisi sopiva tahti.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...