.

24.10.2012

Pelkkää raitaaMeillä on useimmiten pöytäliina käytössä. Toisinaan pöytäliinana on kulutusta ja pyyhkimistä kestävä vaihtoehto, joskus pöydälle on nostettu matto ja välillä pöytäliina on ihan perinteisesti pellavaa tai puuvillaa. Nyt on mietinnässä joku uusi kuosi keittiön pöydällemme. Marimekon Räsymatosta oli tullut ainakin uusi väri vaihtoehto, jossa oli keltaisia pallukoita. Tai pitäisköhän liinan olla ihan mustavalkoinen...

Mitä muuten lapset tekevät kipeänä? Meillä ainakin kuvattiin elokuvia, joihin tyttö suunnittelee käsikirjoituksen, kuvaa puhelimellaan, editoi ja lisää äänet.
4 kommenttia:

 1. Meillä ei ole ikinä keittiön ruokapöydällä liinaa, mutta sen sijaan olohuoneen ruokapöytä saa joulun aikaan Marimekon Satulan ylleen. Sen iki-ihan kuosin, jonka työllä ja tuskalla jostain löysin, punaista ja kultaa.

  Tosin, kun lapset olivat pieniä, käytössä oli keittiön pöydällä useita kerniliinoja, joita nyt käytän loppuun eräällä ruukkupöydällä ulkona, kun se pöytä on mun elämäni eka oma pöytä ja mennyt niin rumaksi.

  Anne, mistä on takana oleva senkki? Onko se ns. uusvanha vai aidosti vanha?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo pöytäliina aina se käytännöllisin ole. Tuntuu liukuvan henkilöiden perässä puolelle ja toiselle. En kuitenkaan oikein fanita meidän nykyistä pöytää, joten peitto on sille sopiva huntu :)

   Senkki on aidosti Ikeaa, joten ei ainakaan vielä aidosti vanha. Senkki on ollut meillä käytössä seitsemisen vuotta joten ei ole ihan vimpula laadultaan. Tuonkin olen meinannut maalata tai petsata eri väriseksi moneen kertaan, mutta yhä se on vaan antiikki mänty (ehkä hyvä niin).

   Poista
  2. Kiitos tiedosta. Sehän on kuitenkin joskus oikeasti vanha;-)

   Vaikka olen niin kyllästynyt puuhun, siis että se näkyy, kuten meidän mäntypeiliovet, jotka olenkin melkein kaikki kannattanut autotalliin, niin tuo senkki näyttää hyvältä minusta juuri tuossa värissä.

   Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
  3. Olen meinannut pariin kertaan vetäistä mustanpuhuvan Osmo Colorin tuon senkin pintaan, mutta alkanut sitten taas epäröimään, josko senkki saisi pysyä alkuperäisenä antiikki mäntynä.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...