.

30.10.2012

Smile. You're Inspired!Mikä sinua inspiroi? Minulle energian ja inspiraation lähteitä ovat luonto, läheiset ihmiset, uudet virkistävät ideat niin blogeissa, sisustuslehdissä kuin muussakin mediassa, hyvä ruoka, valokuvaus ja valokuvien katseleminen, elokuvat, musiikki sekä pienet retket joko lähiympäristöön tai hiukan pidemmällekin. Juuri nyt inspiroidun myös aurinkoisista päivistä, kynttilöiden sytyttelystä ja kesämuistoista. Jostain syystä myös harmaa arki inspiroi, ainakin ajoittain.

Inspiraatiota on nyt myös tarjolla eilen avautuneen Indiedays Inspiration -yhteisön puitteissa. Veikkaisin, että yhteisön 300 blogia tuottavat niin paljon kiinnostavaa luettavaa ja nähtävää, että inspiraatiosta ei ainakaan ole enää pulaa. Minua ainakin kiinnostaa mitä kivaa muut sisustusbloggaajat keksivät tulevan juhlakauden koristelun suhteen, mitkä mahtavat olla hauskimmat DIY-ideat ja keneltä löytyy se herkullisin leivontaohje.

Inspiration-virta on esillä minun blogissani tuossa oikeanpuoleisella palstalla. Löydät Indiedays Inspirationin tietysti myös suoraan sen kotiosoitteestaan. Klik! (Varoitus: inspiraatio voi iskeä vaikka keskellä yötä)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...