.

17.10.2012

One Way
Eteiseen on päätynyt ruskean ja vihreän sävyiset huonekalut. Seinillä meillä on Olle Eksellin vihreä juliste sekä "One Way" taulu. Anne Blackin valkoharmaat vetimet toimivat ripustimina. Iso kunnostusta odottava senkki on ahminut sisäänsä kaikki pienet villavaatteet sekä kotitoimiston arkistoja. Senkkiä vastapäätä on aiemmasta kodista tuotu peiliovellinen kaappi. Kenkiä meillä ajelehtii sekä eteisessä että kodinhoitohuoneessa. Osa kengistä majailee myös peilikaapissa. Ihan nyt viimeiseksi hankin pyöreän maton eteisen lattialle. Pyöreä malli tuntui istuvan parhaiten tuohon eteisen risteysalueelle, josta on kulku joka ilmansuuntaan. Nyt meillä taitaa ollakin siinä ihan oma liikenneympyrä.

4 kommenttia:

 1. Upea senkki!

  Nukkamatto-ostos minullakin edessä. Otan sen tavallisen luonnonvalkoisen, sillä se tulee makkariin, jossa muuten tummaa toisin kuin muualla kodissamme. Tilasin sateenkaarentaa Riikalta makkariin kruunun ja nyt saan jännittää, miten se sopii, kun olen nähnyt valaisimesta vain kuvan...

  Syksy on selvästikin kotoilua ja pesäilyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua viehättää yleensä vaaleat (luonnonvalkoinen - beige) matot. Eteiseen ajattelin jotain tummempaa (ja ehkä paremmin likaa kestävää).

   Laitahan päivitystä blogiin, kun lamppu on kotiutunut ja paikoillaan. Kattokruunu tummassa makkarissa kuulostaa ainakin sangen tunnelmalliselta.

   Poista
 2. Teillä on niin ihanan näköistä! Tykkään sun tyylistä. Oma tyyli on liian pehmo. Sulla on asennetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nyt kauhiasti kehuista :) Millainen on pehmo tyyli?!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...