.

6.10.2012

Mennen tullen

Viikolla meillä on käynyt vierailijoita. Tiistaina talossamme piipahti toimittaja ja valokuvaaja. Ennen kuvauksia koitin vielä saada tiettyjä keskeneräisyyksiä kuitattua valmiiksi, ja tietysti nurkat piti siivota normaalia huolellisemmin. Muutamat villakoirat pääsivät siitäkin huolimatta yllättämään sohvan alta. Hau!

Perjantaina emännöin Zelected by House -sisustuskutsuja, jonka valikoima ainakin esitteiden perusteella näytti tosi kivalle. En ole aiemmin suostunut pitämään minkään sortin kotimyyntikutsuja, mutta tätä sisustusversiota oli kiva kokeilla. Pieni tilauskin tuli tehtyä, joten nyt vaan odotellaan toimitusta.

Perjantaina en huomannut ottaa kameraa käteen kutsujen tohinassa, mutta tiistaina väijyin ammattikuvaajan toimia, sekä nappailin silloin tällöin kuvia myös omalla kamerallani. Ammattilaistiimi keskittyi kyllä sisustuskuvaotoksiin erittäin huolellisesti. Oma tyylini on ihan vallaton siihen verrattuna.
6 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla oottelen mistä nuo kuvat sitten putkahtaa esiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan sitten joskus, kun on julkaisun aika, vinkkiä missä lehdessä meidän koti näkyy :)

   Poista
 2. Voi, toivoin että olisit julkaissut kuvia herkullisista tarjoiluista sisustuskutsuilta, sillä ne todella olivat näkemisen arvoiset! :) Kiitos vielä perjantaisesta! Tuotetoimitusta innolla odotellen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynnistä! Laittelen viestiä / soitan, kun lähetys on saapunut.

   Yleensä nappailen kyllä kuvia, mutta nyt ihan unohtui muun touhun keskellä. Sain myös nuo tarjottavat niin viime tingassa esille, että ei jäänyt aikaa fiilistellä kameran kanssa.

   Poista
 3. Ooo, olet kohta lehdestä tuttu :) Mulla on nyt sitten pyyntö tähän liittyen: hankkisitko yhden lehden minullekin (jos siis kyseessä lehti). Maksan mielelläni lehden, postarit ja vaivanpalkan. Tunnustan, olen utelias. Olen seurannut blogiasi alusta alkaen ja on tosi ihanaa, että nyt muutkin kuin blogin lukijat pääsevät kurkkaamaan kättesi jälkiä.

  Kovin näyttävät mustilta nämä toimittajat. Niin näyttivät 15 vuotta sitten, kun heidän kanssaan töitä tein. Silloin piti olla mustat kehykset (neliskanttiset) silmälaseissa ja tukkakin oli musta. Anteeksi, mutta mulle tuli aina Milla Magia mieleen ja piti koota ajatukset, että pysyi luonteva perusilme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa sen julkaisun odottaminen kestää aika kauan (näin minua on ainakin valistettu), mutta vinkkaan kyllä kun saan itse kuulla miten ja missä juttu tulee näkyviin. Mulle myös luvattiin omia kappaleita lehdestä, joten laitan kyllä mielelläni tulemaan yhden myös sinne sinulle päin.

   Musta on jo pysyy! :) Se on turvallinen työvaateväri, joka passaa hyvin yhteen... mustan kanssa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...