.

23.10.2012

2 v
Blogini on nyt lokakuussa kaksivuotias. Homma lähti kaksi vuotta sitten liikkeelle tilanteesta, jossa olin etsinyt meille vanhaa kunnostettavaa taloa, mutta päädyin sitten ihan uuden kodin rakentamiseen. Uutta kotia olemme nyt asuttaneet 11 kuukautta, ja asumisen aikana olemme tehneet vielä pieniä viimeistelyhommia. Nyt loppukesästä saimme vielä pihalle pienen kylmän ulkovaraston, joka tuli kyllä tarpeeseen. Eilen tuli kannettua vielä viimeiset pihakalusteet ja muut ulkoroinat uuteen varastoomme.

Iso kiitos teille lukijoille - kiitos! Kiva, kun olette täällä piipahtaneet. Jatkossa blogini tulee olemaan mukana Indiedays Inspiration -yhteistyössä, joka tuo yhteen 300 aktiivista blogia. Oma blogini pysyy tismalleen tässä nykyisessä osoitteessa, mutta blogini postaukset nousevat myös osaksi Inspiration -virtaa, jonka kautta blogien lukijat voivat keskitetysti seurata blogimaailman tapahtumia. Uskon, että Inspirationin kautta tulen löytämään myös monia kiinnostavia blogeja, joihin en olisi muuten törmännyt.
4 kommenttia:

 1. Onnea kaksivuotiaalle blogille ja lisäksi onnittelut Inspiration yhteisöön liittymisestä <3

  VastaaPoista
 2. Paljon, paljon onnea! Hauska päästä seuraamaan Inspiraatio virtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Heidi! Odotan itsekin tuota Inspirationin käynnistymistä. Jo beta-version perusteella Inspiration on aika inspiroiva :))

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...