.

31.10.2012

Vielä mietin

Viimeisimmän postaukseni jälkeen jäin vielä miettimään tuota inspiraatio-asiaa. Inspiksen alkulähteen ei välillä tarvitse olla kummoinenkaan, kun siitä voi saada rutkasti iloa ja energiaa päivän touhuihin. Toisaalta taas, jos oma energiataso on alhainen ja stressi pukkaa niskaan, niin silloin inspiraatio ei pääse yllättämään vaikka se heittäisi edessä kärrynpyörää.

Minulle marraskuun pimeys on aina pienoinen haaste. Jotta inspiraatio ja luovuus eivät putoa kyydistä, on arjen sujumisella, ruokavaliolla, liikunnalla ja levolla suuri merkitys. Ei mitään rakettitiedettä siis, mutta siitäkin huolimatta tämän yksinkertaisen reseptin noudattaminen välillä unohtuu. Tiedä sitten pitäisikö sitä liimata post-it lappu omaan nokkaan, johon nuo totuudet kirjaisi jokapäiväistä lukemista varten.

Mukavaa marraskuuta! Minä myhäilen nyt loppuillan kynttilänvalossa ja lueskelen uusimpia lehtiä. Muutaman kuvan voimin muistelen tässä samalla vielä paria viime viikkoa, ja nappaan niistä ainakin auringonvaloa mukaani.
4 kommenttia:

 1. Oho millaiset salaattikasat. Mahto olla hyvää???

  Inspikset on hukassa marraskuussa vähän joka toisella. Suklaa auttaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaatti oli mainiota! Salaatin lisäksi syksyyn kuuluu tietysti suklaa. Samaa mieltä - auttaa kyllä pimeän ajan yli :))

   Poista
 2. Onpa tyttären huoneessa upea tapetti. En muistanut tuota ollenkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tuo ylin kuva on meidän telkkarihuoneesta. Siellähän on se Pip Studion ikuinen kesäfiilis kukkatapetin muodossa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...