.

28.10.2012

100 euron lahjakortin voittaja on...
Arvontaan ilmoittautui mukaan 95 osallistujaa, joilla oli yhteensä 130 arpaa. Yksi osallistuminen hylättiin. Kopioin osallistujat arpoineen (1 - 2) taulukkolaskentaohjelman riveiksi ja sekoitin vielä rivijärjestyksen. Satunnaisgeneraattori antoi arvan numeroksi luvun 77 (väliltä 1 - 130). Arpaonni osui siis Selman arvan kohdalle. Onnea ♥

Selma, saat lisäohjeita lahjakorttisi lunastukseen minulta sähköpostitse. Odottelen yhteydenottoasi!

Iso kiitos vielä kaikille osallistujille, ja erityinen kiitos vielä helmijoki.fi -verkkokaupan suuntaan!

10 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle! Multa meni tämä arvonta sivu suun, mutta mukava että Selma voitti :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut voittajalle!

  Pääsääntöisesti unohdan onnitella voittajaa, mikä on aika tylsää, koska jos osallistun arvontaan, niin pitäisi viitsiä onnitellakin. Se kai vaan jotenkin jää... mene ja tiedä.

  Ymmärsinkö oikein edellisestä postauksesta, että olit Glorian Blog Awards -tilaisuudessa? Minä meinaan (ja varmaan moni muukin) kävin naputtelemassa blogisi nimen äänestykseen, nyt sen voi kertoa, kun ei vaikuta mielistelyltä. Hyviä blogeja toki oli valmiinakin, mutta sinun blogisi kuului minusta listaan ja blogeja kiertelemällä huomioin, että muitakin sinne kaivattiin. Ehkäpä ensi vuonna äänestettäviä on enempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia onnitteluista voittajan puolesta :)

   Minut tosiaan kutsuttiin mukaan Blog Awardseihin, mikä varmasti johtuukin siitä, että olin saanut ääniä, vaikka en varsinaisesti ollut ehdolla. Paljon kiitoksia siis sinulle ja muille mahdollisille äänestäneille ♥

   Tykkään, että Blog Awards oli Glorian ruoka & viini sekä Glorian koti lehdiltä hyvä veto ylipäänsäkin. Printtimedia ja blogimaailma voi hyvin kulkea käsikädessä ja saada sekä antaa inspiraatiota puolin ja toisin.

   Täti Monikakin mukana kuvissa (aina yhtä onnistunut...): http://www.gloria.fi/artikkeli/osallistu/gloria_blog_awards/bloggaajien_kerma

   Poista
 3. Iiiik, mikä yllätys!!!! Kiitos, olipa upea uutinen tälle päivälle. Laitan emailia. Ja kiitos teille muillekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea! Olisipa muuten kiva saada tietää, mitä loppujen lopuksi päädyt tilaamaan :) Ehkä näemme jossain vaiheessa sellaisen postauksen blogissasi?!

   Poista
 4. Mulla meni kans niin ohi tää :/ mut onnea voittajalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä koitin täällä huudella ja mainostaa hienoa arvontaa, mutta eihän sitä voi aina ehtiä jokaiseen juttuun mukaan. Seuraavalla kerralla! :)

   Poista
 5. Onnea täältäkin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...