.

12.10.2012

Sarjaton Sarjaton

Iittalan Sarjaton on mukava uutuus. Nimenomaan näen sen helposti vanhoihin astioihin yhdisteltävänä kokonaisuutena. Hankin meille muutaman vaaleanpunaisen ja valkoisen mukin sekä pari tummanharmaata kulhoa. Varsinkin vaaleanpunaiset mukit keikkuvat hauskasti mukana aamupalakattauksessa, jossa muuten on käytetty kasarityylisiä ruskeita astioita. Eikä Sarjaton ole hullumpi ollenkaan myös perus Teema-lautasten (ja pannukakun) kaverina!

4 kommenttia:

 1. Sarjaton on ihana! Mulla on tällä hetkellä niitä jalallisia juomalaseja ja tykkään hirmuisesti. Pari mukia olis kiva lisä, samoin ne jälkkäri/murokulhot. Täytyy varmaan laittaa synttäri- ja joululahjatoivelistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niistä juomalaseista tulee ihan mummula mieleen. Niissä on joku niin iso yhtymäkohta vanhoihin (no omaan lapsuuteen viitaten) astioihin.

   Poista
 2. Mä tykkään kanssa Sarjattomasta, mutta meidän astiakaappiin Sarjattomat eivät ole vielä päätyneet. Ihailen niitä vaan ihmisten blogeissa ja aina kaupassa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei kaikkia sarjoja (tai sarjattomia) voi omaan kotiin kantaa (huokaus) :) Itse ihastuin Sarjattomassa eniten vaaleanpunaiseen mukiin, ja sorruin sitten niitä myös hankkimaan.

   Miten muuten; olisko sulla ollut jotain kuvia taannoisesta tarjoilupöydästäni tai muuten meidän huushollista?

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...