.

28.10.2012

Vuosi elämästäSkål! Gloria Blog Awards jakoi kutsutuille lahjakassin, joka piti sisällään yhteistyökumppanien tuotteita. Lahjakassista löytynyt piccolo-pullo kuohuvaa sopi erinomaisesti eilen illalle, kun kippistin kuluneelle vuodelle.

Vuosi sitten saimme siis muuttoluvan, ja marraskuun alusta asuimme virallisesti uudessa kodissa. Lokakuun viimeinen viikko kuluikin vuosi sitten hervottomaan tavaran roudaamiseen. Minulla oli ajatuksena, että tuon tavaraa entisestä kodista pikku hiljaa, kun kodit sijaitsivat niin lähekkäin. Viikon loppupuolella olisin jättänyt mielelläni loput tavarat kantamatta, mutta ei siinä mikään auttanut - talo oli saatava tyhjäksi.

Nyt vuoden asumisen jälkeen olemme edelleen tykästyneitä kotiimme. Neliöt tuntuvat riittäviltä, ja kodin toiminnot palvelevat hyvin meidän perhettämme. Pieniä viimeistelyjäkin on mahtunut kuluvaan vuoteen, mutta ne ovat sujuneet muun asumisen ohessa. Kylpyamme ja retrotyylinen jääkaappi ovat edelleen hankintalistalla ja unelmissa. Niiden aika on sitten joskus.

Ps. Huomenna avautuu Indiedays Inspiration! Tänään voi käydä jo kurkkaamassa beta-versiota. Indiedaysin muoti- ja kauneusblogit saavat nyt siis seurakseen sisustus-, ruoka- ja lifestyleblogistit. Inspiration blogit tulevat mukaan yhteisöön omilta blogialustoiltaan, joten blogien osoitteet eivät tule muuttumaan. Nähdään Inspiration sivujenkin puolella!

... ja arvon helmijoki.fi lahjakortin voittajan tänään myöhäisillassa! Osallistuminen on auki kello 21:00 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...