.

30.10.2010

Tänään on hyvä päivä

Miten se menikään? Eilisestä voi oppia. Tulevaisuutta voi suunnitella. Mutta tätä hetkeä tulee elää. Ja jos asiat oikein oivaltaa, ainakin hetkittäin, niin osaa joskus pysähtyä ja huomata. Eihän tämä ollutkaan hullumpaa. Arki, juhla, tai juuri tämä hetki, elämä itse, sisältää onnen jyväsen.

Esteitä, haasteita ja vuoren rinteitä tulee jokaiselle joka tapauksessa jossain vaiheessa eteen. Mutta tulee myös hetkiä jolloin saa olla vaan ja nauttia.

Tänään on hyvä päivä. Toivottavasti sinullakin!

Vinkkinä Porvooseen päin suuntautuville retkille: Vanhassa kaupungissa ihan Tuomiokirkon vieressä on Hotelli Onni, jonka kahvilapuoli on auki lauantaisin ja sunnuntaisin. Kesällä ehkä muinakin päivinä? Hotelli Onnin pieni ala-aula on suloinen ja tarjottavat maittavia. Yläkerrasta löytyy tilat, jotka vetävät vaikka satakunta juhlavierasta. Jos siis suunnittelet Porvoon vanhaan kaupunkiin esimerkiksi jouluista ostosmatkaa, kannattaa kavuta rinne ylös kirkon vierelle, ja käydä nauttimassa kupponen ja jotain hyvää.

Ps. Heti Onnin vierestä löytyy myös Pieni Suklaatehdas / Lilla chokladfabriken! Käsin tehtyjen suklaakonvehtien lisäksi joka toinen päivä myynissä on suklaa muffinseja, jotka vaihtelevat vuoroa ranskalaisen suklaakakun kanssa.

Hotelli Onni2 kommenttia:

 1. Voi, käväisin tovi sitten Porvoossa fiilistelemässä vanhoja muistoja... suklaapuodin ohi menimme, mutta jätimme oven avaamisen tällä kertaa väliin ;(

  Kiitos Onni vinkistä!

  Ihanaa viikonloppua ja kiva kun jätit terveiset, ilahduin!

  VastaaPoista
 2. Joskus suklaapuodit on hyvä kiertää kauempaa : )
  Toisiaan taas on vaan pakko käydä hakemassa jotain herkkua.

  Olisin kirjautunut myös blogisi lukijaksi, mutta se ei sillä hetkellä onnistunut. Googlen sanoin "request too large". Hassua! Jospa joku toinen päivä osaan kirjautua lukijaksi vähän pienemmällä pyynnöllä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...