.

11.1.2011

Kesämuistoja

Parina viime päivänä olen katsellut menneen kesän kuvasatoa. Värien ja valon kaipuu taitaa viedä kesämuistoihin, ja toisaalta myös pikku hiljaa tuleva kesä ja uudet suunnitelmat. Tontilla tulee ainakin riittämään tekemistä. Otamme mukaan monivuotiset yrttimme ja perennoja tulee varmastikin kyseltyä tuttavilta. Talon asemoinnin yhteydessä teen varmasti myös alustavan pihasuunnitelman.
Viime kesänä tuli tehtyä hauskoja retkiä. Tulevana kesänä on edessä uudet seikkailut, ja toivottavasti ehdimme myös irroittautua hieman kotiympyröistä vaikkapa perinteisen Helsinki-visiitin merkeissä. Kesä Helsinki on muuten kiva, varsinkin maalaiselle!

Väri-iloa elämään (varsinkin nyt kun päällä on jo talven toinen kuumetauti)!

5 kommenttia:

 1. Kiitos kuvista! Kielot ovat lempikukkiani, eräitä niistä ainakin.

  Helsinki on kiva kaupunki ja nämä meidän joka paikkaan autolla kyyditettävät nauttivat mm. raitsikalla ajalusta. Halpaa huvia. Suomenlinna ja Korkeasaari ovat upeita ja Seurasaari kanssa. Mutta Kauppatorin lokeille pitäisi kyllä jotain tehdä.

  VastaaPoista
 2. Me just tänään mietittiin tota kesä-helsinki-visiittiä. Just hyvä maalaisille :)

  Ihania kuvia sulla kesästä. Tuli sellainen lämpöaalto naamalle :)

  VastaaPoista
 3. Johanna: Kieloissa on mahtava tuoksu ja pieni valkoinen kukinto on kaunis yksinkertaisuudessaan. Minä pidän myös!

  Me kävimme toissa vuonna Suomenlinnassa ja Linnanmäellä ja siihen vielä ripaus kulttuuria ja shoppailua päälle. Viime kesänä oli taas Kiasmaa, leffailua, Pinkin keikalla pyörähtämistä ja sen sellaista. Hotellielämä on kanssa mukavaa, kun sitä ei joudu nauttimaan liian isoina annoksina.

  Uuden Kuun Emilia: Helsingin kesätunnelma on ollut poikkeuksetta hyvä. Juhannuksena voisi tosin olla aika eksoottinen kokemus, kun kaupunki hiljenee.

  Kiitoksia, kesän värejä ja fiilistä tässä jo kaipaileekin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kesäisistä tunnelmista, kummasti piristää kun katselee kuvia lämpöisistä päivistä, värikkäistä kukkasista , auringosta !

  VastaaPoista
 5. Hei Riitta,
  Kiva kun kävit! : )
  Kyllä tässä jotenkin on pientä piristystä vailla, joten ehkä kesäiset valokuvat tepsivät hiukan.

  Ulkona näyttää satavan vaihteeksi lunta, joten jatkamme siis talven merkeissä eteenpäin...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...