.

18.1.2011

Design + 2011 = Tulosta kalenteri

Löysin kivan sivuston. Joel Pirela tekee digitaalista taidetta, ja jakaa sivustonsa kautta hyvän näköisen kalenterin vuodelle 2011. Kalenterissa viehättää graafinen kauneus. Ja tottahan mieltä lämmittää se, että designissa vilahtelee suomalaista osaamista.

Homman nimi on se, että kyseinen tyyppi on ladannut flickr-albumiinsa vuoden 2011 kalenterin (kansilehti sekä 12 kuukautta), ja hän jakaa sen vapaasti tulostettavaksi. Kalenterilehdet voi tallentaa omalle koneelle ja tulostaa haluamassaan koossa. Minä tykkään tästä kalenterista kovasti!

Vai mitäs sanotte vaikkapa maaliskuusta?Huhtikuun tyttönä tykästyin myös tähän keväiseen kuukauteen...Jätin kuvaan myös kalenteriosuuden, jotta näet mistä on kyse. Laitanpa tästä vielä yhden kuukauden  näytteeksi. Loput voitte ihailla suoraan kyseisen tyypin sivustolta. Tämä kalenteri saa vuoden 2011 näyttämään ainakin tosi hyvälle!

Tulostin itse tammikuun jääkaapin oveen. Siihen on tarkoitus merkata perheen lentävät menot. Helmikuussa sitten taas uusi tuloste ja uudet kujeet.

Kuvat: © Joel Pirela

6 kommenttia:

 1. Kiva kalenteri! Erilainen kuin mikään muu näkemäni. Huhtikuun tytöllä onkin piristävän keltainen väritys! Keltaista tässä jo elämäänsä kaipaakin.

  VastaaPoista
 2. Kalenteri on minun makuuni. Ja riippuu tietysti tulostimen ja paperin laadusta, että kuinka pro näköisen lopputuloksen saa omalle seinälle.

  Keltainen on aika iloinen väri. Melkein tarvitsee aurinkolasit tähän aikaan vuodesta kun keltaista silmäilee : )

  VastaaPoista
 3. Kävin ekaa kertaa kurkkaamassa. Kiva blogi sulla! Kiinnostaa miten projekti etenee, joten pysytään kanavalla :) -Minna-

  VastaaPoista
 4. Heipä hei, kiva että kävit! Projektin edetessä postailen kyllä kuulumisia, ja vähän muutenkin.

  Mukavaa päivää Minna!

  VastaaPoista
 5. löysin blogisi googlen kautta etsiessäni printattavaa kalenteria! kivan oloinen blogi, palaan varmasti. Minkä kokoisena itse tulostit kalenterisivun?

  VastaaPoista
 6. Hei Amelia,
  tulostin koti printterillä A4 kokoon, ja pistin nastalla työhuoneen seinälle (kuukausi kerrallaan). Mutta koska tykkään tästä kalenterista tosi paljon, niin päädyin ottamaan vielä toisen vähän laadukkaamman tulostuksen A3 kokoon (hieman kiiltävä paperi), ja yhteen niputettuna. Ajatuksena on säästää nuo kuvat sitten kalenterin käytön jälkeen. Kalenterin sivuthan ovat aika isoa tiedostokokoa, joten A3 tulostuskin onnnistuu hyvä laatuisena.

  Kiitos käynnistä! Ja tervetuloa uudestaankin : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...