.

22.1.2011

Sehän on Pip!

Lueskelin aamusella blogeja, ja jostain mutkan kautta päädyin uuteen tuttavuuteen. Kyseisessä postauksessa puhuttiin Pipeistä, ja se kuulosti korvaan heti tutulle. Juurihan olen tapetteja kahlannut läpi, ja tapettien joukosta oli löytynyt Eijffingerin Pip Chinese Rose. Pip pip. Tuosta tapetista on turkoosin sinisen lisäksi vihreä, keltainen, punainen sekä hopeanvärinen vaihtoehto olemassa. Kauniita kaikki!

Hollantilainen Pip on muutakin kuin tapettiprinttiä. Verkkokaupassa on kaikenlaista super herkullista ja hyvin iloista kuosia sekä printtiä myynnissä. Sortimentti vaihtelee astioista petivaatteisiin. Koetilasin muutamia tuotteita. Nyt vaan odotellaan, että kuinka Pip on Pip, kun se laitetaan esiin omaan kotiin. Think pink. Or dream light blue dreams.

© Pip Studio

© Pip Studio

Valikoimassa on noiden tipusten lisäksi kivoja kukkakuoseja. Väri-iloittelua on lastattu ihan täysillä jokaiseen tuotteeseen. Täytyypä koittaa pitää perheemme esikoinen poissa Pip-sivuilta, kun siellä oli hauskoja pussukoita ja käsilaukkujakin tarjolla. Neiti kun sattuu olemaan laukkuhullu.

Tsirp!

8 kommenttia:

 1. Ihania Pipejä! Kiitos linkkivinkistä, pitää käydä katsastamassa!

  VastaaPoista
 2. Nämä Pip Studion tuotteet ovat kyllä omaa luokkaansa. Meillä on aika paljon pelkistettyä Teemaa kotona, mutta ajattelin piristää elämää muutamalla Pipillä.

  VastaaPoista
 3. Nää pipit on hauskoja. Kun ekan kerran törmäsin, niin musta tuntui, että näitä on pakko saada ja paljon. Petivaatteet ja pyyhkeet ym.
  Sitten kun on tarkemmin katsellut, niin ei oikeastaan tiedä, mitä seltä kotiinsa haluis. Ehkä yks aamukahvimuki riittää. Hauskoja, mutta vaativat tilansa.
  Ehkä astiat kuitenkin on enemmän se mun juttu ja niihin joskus kopsahdan :)

  VastaaPoista
 4. Hyvin ovat värikkäitä! Onkohan Taika-kuosista tehty tapettia. Muistathan kuuluisan Kiurut -tapetin? Minulla oli se aikanaan opiskelija-asunnossani.

  VastaaPoista
 5. Wau, ovatpas kauniita! Mun pitää mennä tutkimaan löytyisikö meiltä. Pip, pip kuuluu täälläkin. Mutta keittiö kyllä pitäisi laittaa uusiksi, että astiat pääsisivät oikeuksiinsa. Makkari kanssa. Noista kyllä saisin tytön makuuhuoneeseen ihania viritelmiä. Pitikin taas tulla tänne katsomaan, mitä Sinulle tällä kertaa kuuluu ;)

  VastaaPoista
 6. Uuden Kuun Emilia: Samaa mieltä, että näiden tilaamisessa on maltti ensin valttia. Minä lähdin testaamaan muutaman jogurtti/murokipon merkeissä, kuinka ihanaksi se elämä muuttuu pinkeillä ja vaaleansinisillä astioilla : )

  Leena Lumi: En ole mistään kuullut, että Taikaa olisi muualla kuin astioissa. Olisiko Taika-kuvion oikeudet täysin Iittalan hallussa?!

  Kiurujen yö (Birger Kaipiainen)? Se on aivan ihana tapettikuosi, ja sitähän saa vieläkin. Vaikka sininen ei ole minun lemppariväri, niin tuossa tapetissa on aivan mahtava fiilis, varsinkin siinä yön sinisessä versiossa.

  Johanna: Nuo Pip studion tuotteet ovat kyllä tosi herttaisia. Täytyy sitten fiilistellä asiaa uudestaan, kun saan tilaukseni kotiin. Ainakin Pipin Chinese Rose tapetti on vielä hyvänä työhuoneen seinämatsku ehdokkaana.

  VastaaPoista
 7. Luetkohan vanhojen postaustesi kommentteja? Lumouduin näistä malleista viime vuoden lopulla ja joululahjaksi sainkin Pip Homen ihanan teekannun. Siitä tulee hyvälle mielelle. :)

  VastaaPoista
 8. Hei Lumiomena,
  luen toki, kun vain huomaan tuolta hallinnan puolelta, että uusia kommentteja on tullut.

  Pippien värityksessä on niin paljon iloa ja virtaa, että varmasti ilahduttaaa teehetkeä. Näiden kuppien ja kannujen suunnittelijalla on kyllä ihan huikea värisilmä. Niin on vahvoja värejä yhdistelty rohkeasti, mutta kuitenkin hyvin yhteensopivasti.

  Tulisipa minun muutama uusi Pip jo kohta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...