.

16.1.2011

Kirppistellen & fiilistellen

Pakkohan sitä on vähän mainostaa. Sain inspiraation päälle ja vuokrasin kirppispöydän. Tarkoitus on käydä irtaimisto läpi, ja myydä pois tarpeeton. Mietin tuossa, että ei sitä myytäväksi menevää tavaraa voi vielä ihan hirveästi olla nurkissa. Vastahan sitä neljä vuotta sitten muutettiinkin. Mutta on sitä vaatetta ja vähän muutakin kertynyt varaston hyllyille ja varsinkin lastenhuoneen kaappeihin. Lastenvaatteiden ja urheiluvarusteiden suhteen on tietysti tosi kiva harrastaaa kierrätystä. Mielelläni myös löytäisin vanhoja huonekaluja kunnostettaviksi, mutta sellaisia kävelee aika harvoin vastaan. Muuten, jos jossain on tiedossa hyväkuntoinen purkukeittiö, niin olen kiinnostunut! Ajattelin, että tuleva keittiö olisi kiva koota ainakin osaksi palapelinä, ja täydentää tarvittavilta osin esimerkiksi uusin ovin. Joku kokenut saattaa tässä vaiheessa ajatella kaikkia niitä erilaisia mittoja sekä korkeuksia. Haastetta! Mutta myös (pieni) onnistumisen mahdollisuus!
Leikkokukkia maljakossa, pakkanen pihamaalla. Pieni hitunen enemmän valoa päiväsaikaan, ainakin hieman enemmän kuin eilen taikka viime kuussa. Sunnuntaina kellutaan hetki, jotta ajatukset ehtivät mukaan. Huomenna matka jatkuu, ja tällä kertaa onkin kaikenlaista taisteltavaa. Ihan ensimmäisenä pitää saada tingittyä uuden talon asemointia järkevämpään suuntaan. Rakennusvalvonta haluaa näet mökin vinksalleen tontille. En kyllä keksi miksi. Ehkä se näyttää niin hauskemmalta sateliitista käsin? Tarkoitus ei ole ilmeisesti, että tulevassa talossa asuvat ihmiset* saavat arkitoimintonsa järjestettyä mahdollisemman mukavalla tavalla. Ajatuksena on siis se, että makuuhuoneet eivät ole iltapäiväauringon puolella, ja saunan jäähypuoli on katseilta piillossa. Rakennusvalvonta haluaa nämä päinvastoin. Nakupellet aurinkoon!

*Ihmiset = avaruusoliot
Muutama vuosi sitten nuorimmaisemme huudahti auton takapenkiltä: "Äiti, me ollaan avaruusolentoja!"
Perustelu: "Me asutaan maapallolla ja maapallohan on avaruudessa".

Jes! Avaruudessa siis on elämää!

8 kommenttia:

 1. Kylläpä sitä roinaa sun muuta rompetta kertyy vain kummasti kaappeihin. Itsekin pitäisi ottaa nyt kevääksi pöytä, jospa saisi jotakin myytyä pois alta (että voi hyvällä omalla tunnolla ostaa uusia;) )

  Hah! Huippu tuo tyttösi kommentti :D

  VastaaPoista
 2. Jostain sitä tavaraa kertyy, vaikka koitan turhaa ostelua välttääkin. Tässä on kanssa ajatuksena, että muuton hetkellä vain tarpeellinen siirtyy uuteen kotiin.

  Lapsilla on välillä hauskoja älyn välähdyksiä!

  VastaaPoista
 3. Harmi mulla olis ollut tiedossa keittiö mutta se meni jo. Toivottavasti löydät jostain. Laita esim ilmoitus keltaseen pörssiin. T.aiju

  VastaaPoista
 4. Aiju: Hyvä, että keittiöt menevät kiertoon, ehkä minullekin löytyy vielä jotain. Mahtaisikohan tuollainen pörssi-ilmoitus olla tehokas... jos ei kokeile, ei voi tietää! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Ei missään tapauksessa ilta-aurinkoa makuuhuoneen puolelle!

  Miten ihmeessä saat tuollaisia kuvia? Mikä kuvankäsittelyohjelma sulla on? Minulla ei ole mitään ja Lumimiehellä on joku ei kovin korkeatasoinen.

  VastaaPoista
 6. Samaa mieltä... makkarit joutaa olla aamun puolella. Kuumana kesänä tälläistä ratkaisua osaa arvostaa.

  Rakennusvalvonta suostui tänään alkuperäiseen ehdotukseen, eli talon saa nyt asemoida niin kuin haluan.

  Valokuvista; valon määrä on mitä on. Tuon tulppaanikimpun roudasin pyykkitelineen päällä ihan ikkunan eteen. Kello kahden aurinko kääntyi takapihan ikkunaan ja "yli" valaisi kukat. Näin siis tuo efekti.

  Minulla on Adoben Photoshop CS2. Hyvä ja monipuolinen (& tautisen kallis) softa, josta toki on jo uudenpiakin versioita saatavilla. CS4 on toivelistalla (samalla listalla kuin se päivitetty kamera).

  Olen alkanut kuvailemaan teininä isän vanhalla kameralla, ja pitänyt siitä lähtien ohjenuorana, että ottaa mahdollisemman hyviä kuvia heti kättelyssä.

  VastaaPoista
 7. Kaunis kukkakuva. :)
  Minunkin pitäisi saada varattua kirppispöytä, sekä roudattua hirmuinen määrä rompetta myytäväksi. Ehkä tässä kun päivät pitenee, on enemmän virtaa siihenkin hommaan.

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Tulppaaneja on nyt blogeissa vilahdellut.
  : ) Piristää kummasti tammikuuta!

  Minulla on kirppistelyssä ajatuksena se, että ehtii ajamaan kodin tavaramäärän mahdollisemman alhaiseksi ennen muuttoa.

  Oletan, että aika on kortilla siinä vaiheessa kun talopaketti tulee toukokuussa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...