.

23.1.2011

Vain kotimatka jäljellä
Sunnuntainen aamupäivä tammikuussa. Taivas sinertää aavistuksen pilvien takana, ja jokunen lumihiutale leijailee maahan. Ulkoilijan askel on kevyt ja ilma raikas. Talvi on kauneimmillaan. Kotitiellä on pulkan jäljet.Mäen päällä on lunta metri. Hangen kansi on jäisen kova, mutta upottaa jalan alla. Humpsahdus lumen läpi, ja hangessa tarpominen nostaa punan poskille.
Kalliolta on näkymät peltoaukealle. Tiedätkös, tuohon alhaalla näkyvään kulmaukseen rakennamme kohta kodin.

10 kommenttia:

 1. Upeita talvisia kuvia! Mitkä maisemat, tuonne kelpaa kyllä alkaa rakentaminen :) Kiitos vinkistäsi blogissani, mieluusti tutustun tilaan.Minulle uusi tuttavuus jonka otan mielelläni vastaan niin tilana kuin tuotteenakin.
  Kaunista alkavaa uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kauniiseen paikkaan teidän koti tulee. Ja kauniita ovat nämä talviset kuvat. Tästä tulee ihan runollinen, harras olo!

  VastaaPoista
 3. Marie Elisabeth's rum: Kyllä näihin meidän kotimaisemiin on ihan kiva rakentaa. Nyt varsinkin on kaunista, kun lumi on peittänyt savisen pellon alleen : )

  Malmgård on kiva päiväkäyntikohde vaikkapa kesällä. Järjestävät joitakin tapahtumiakin pitkin vuotta.

  Johanna: Talo tulee ihan mukavaan paikkaan. Jos kuvakulma olisi ollut hieman toinen, näkyisi lähellä myös uudehkoja taloja. Asumme muuten nyt mäen päällä (josta päin kuva oli otettu). Ei siis mikään kaukomatka tuo tuleva muutto : )

  VastaaPoista
 4. Oi, Kaunista niin kaunista <3

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kauniita maisemia... Tekisi mieleni vain heittäytyä tuonne tielle kävelemään ja kuunnella kuinka lumi narskuu kenkien alla! Upea!

  Edellisen postauksen PIP tuli mulle tutuksi viime kesänä. "Vahingossa" ostin Suomesta kaksi lintuaiheista lautasta ja tutuistuin sitten kotona merkkiin tarkemmin ja mies täydensi sarjaa mulle synttärilahjaksi elokuussa :) Tosi kauniita ja kohtuuhintaisia. Täällä vielä halvempia kuin Suomessa. Suosittelen!

  Iloa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniisiin maisemiin talonne nousee! Ihania talvitunnelmia. :)

  VastaaPoista
 7. Maria: Lunta on nyt "riittämiin" ja maisemat on kuorutetut talvisen kauniiksi.

  Tuon Pip Studion verkkokaupan hinnat vaikuttivat ihan kohtuullisilta, mutta tietysti tänne Suomeen tulee postimaksua. Minun tilaukselle sitä tuli lähes kaksi kymppiä. Mutta siitä huolimatta - toivottavasti Pipit tulevat nopeaan lähipostiimme!

  Kiitos samoin, mukavaa alkavaa viikkoa!

  Esmeralda: Kiitoksia! Maalaismaisemiin nousee kohta talo, joten toiveissa olisi että talvi loppuisi helmikuun loppuun, ainakin tässä meidän nurkilla. Ei taida toivomus ihan toteutua... : )

  VastaaPoista
 8. Aaah, kyllä talvi on kaunis!

  VastaaPoista
 9. Helena, kyllä talvi on nyt juuri parhaimmillaan. Tosin lunta tulee taas lisää...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...