.

15.1.2011

Neiti Violetin sisustussuunnitelmia

Esikoinen haaveilee siis huoneesta, jossa värisävyinä on jotain lila-violetti sävyistä. Lisukkeiksi kelpaavat valkoinen, hopea ja musta. Jemmahankintoina meillä on jo uutukaiset lampunvarjostimet. Varjostimille löytynee jaloiksi jotkut valkeat, ehkä hieman maalaishenkiset yksilöt.
Tytär suunnittelee huoneeseensa myös timanttiteemaa. Ensijärkytyksestä toivottuani sain kuulla, että timanttisuus sisustuksessa toteutuu esimerkiksi koristeluna kankaassa taikka kromin värisissä valaisimen paljeteissa. Huoneen kattovalaisin tulee olemaan siis ihan toisenlaista tyyliä, kuin  mitä nuo maalaisromanttiset pöytävalaisimen varjostimet ovat. Kattolamppukin on jo varastossa odottamassa muuttoa.
Extra toiveena tulevan huoneen suhteen on katosvuode. Sellaisen toteutumisesta ei ole vielä takeita, mutta vielähän tässä ehtii katsella ympärilleen sillä silmällä. Ikeasta löytyy esimerkiksi Edland pylväsvuode, joka voisi olla yksi vaihtoehto. Taitava kirvesmieskin voisi sängyn rungon rakentaa. Ideaali tilanne olisi, jos vuoteeseen voisi upottaa 120-leveän runkopatjan. Pienenä taka-ajatuksena tässä minun puoleltani on se, että runkopatjan voisi sitten aikanaan ottaa mukaan omaan kämppään. Tai onkohan se punkka sitten enää kuosissa...

8 kommenttia:

 1. Kauniit lampunvarjostimet! Minunkin toiveissani oli aikoinaan pylvässänky...se on niin romanttinen. :-)

  VastaaPoista
 2. Onhan se kieltämättä! : ) Ja jos ripustaa katokseen verhot, niin tunnelmaa voi muutella vaikka miksi. 11-vuotiastamme kiinnostaa varmaan vielä myös tietty maja / pesä tunnelma, joka verhojan kanssa on mahdollinen. Nyt kun tytöillä on yhteinen huone, niin pikku siskosta pääsisi helpoiten eroon sulkemalla verhon (tai sitten se olisi se kuuluisa "kuva meni, mutta ääni kuuluu".)

  VastaaPoista
 3. Onpas kauniin värinen lampunvarjostin.Aika kiva maku näkyy olevan tyttärelläsi;tosin tuo timanttiteema ei kai ihan minun makuuni ole...

  VastaaPoista
 4. Voisiko katosvuodetunnelmaa luoda jonkinlaisella kattoon ripustettavalla verhosysteemillä? Silloin sänky voisi olla millainen vain.

  Ihana blogi! Tämä on ensimmäinen kerta kun kommentoin.

  VastaaPoista
 5. Yaelian: Tyttärellä on ihan oma maku, ja on aika innoissaan, kun pääsee sitä nyt toteuttamaan. Timantteja... hillitysti : )

  Liisa: Kiitoksia kommentista! Meidän nuoremmalle tulee sellainen "hyttysverkko" katos sängyn päälle, ja saa nähdä josko tuo isompi saa oikein katosvuoteen. Hyvä vaihtoehto on varmasti myös ehdottamasi verhosysteemi. Hyttyverkkoa näyttävämmän ratkaisun voisi saada varmaankin jollain kiskojärjestelmällä.

  VastaaPoista
 6. Kaunis vieletin sävy varjostimissa. Kiva kun tyttärelläsi on mielipidettä ja suunnitteluintoa.
  Kuulostaa ihanalta ja mielelläni jään kärpäsenä kattoon odottelemaan kuvia ;)

  VastaaPoista
 7. Ánne, meilläkin asui ennen Neiti Violet ja hänen balettiystävänsä oli oikeasti nimeltään Lila;-)

  Siis lilaa ja tähtiä kattoon. Hän sai hulppean 120 cm:n runkopatjan ja juuri sen kalleimman ja pehmeimän, jonka halusi, mutta ei katosvuodetta. Nyt kun hän muutti opiskelujen takia Helsinkiin, hänellä ei ole vieläkään katosvuodetta, mutta kylläkin Ikean Block-valaisimia ja jostain syystä Ikeasta uusi, suuri ja KOVEMPI parisänky.

  Yhdistän aina violetin meidän Meriin. Nytkin ostin hänelle joululahjaksi Calvin Kleinin pyjaman, jossa unelmaista lilaa...Siis minulla on 'lupa' ostaa hänelle joka vuosi joku unlemayöasu, muuten en hänelle vaatteita enää...Toki hän sai muutakin.

  Elämä tytön/tyttöjen kanssa on jotenkin niin suloista♥

  VastaaPoista
 8. Marie Elisabeth's rum: Hyvähän se on, että lapsella on omaa näkemystä ja innostusta. Mielipiteissä meillä on monesti eroja, eli siinä missä äiti kasvattaa lasta, niin myös lapsi kasvattaa vanhempaansa. Oppia ikä kaikki! : )

  Leena Lumi: Meilläkö on kummallakin violetit tyttäret! Tuon oman viidesluokkalaisen kanssa ei aina mene maku yksiin, mutta tiedän aika hyvin minkälaisesta vaatetuksesta ym. hän pitää. Toistaiseksi on äitikin saanut kaupasta tuomisia valita.

  Tyttäristä on iloa! Mitenhän se teini-ikä sitten... alkaa olla etiäisiä ilmassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...