.

11.10.2012

Desperate Housewife Meets Happy Joe





























































Kaupan hyllyllä oli söötti siideripullo. Siideri näyttää itsetehdyltä omppumehulta, ja etiketti sekä pullon muoto tukevat kotikutoista tunnelmaa. Korkin avaamisen jälkeen pullosta nousee syksyisen omenainen tuoksu, ja maussa onkin paljon omatekoisen omppumehun vivahdetta.

Pullossa on juomaa kaksi ja puoli desiä, joka on juuri sopiva määrä täydellisen kotirouvan iltapalaksi. And now, happy Joe has left the building.

Mietin muuten hetken, että lisäänkö postauksen tunnisteeksi "lifestyle" vai "ruoka". Lifestyle olisi voinut kuulostaa jotenkin pahalta...

16 kommenttia:

  1. Olen katsellut kaupassa houkuttelevasti esille laitettuja Happy Joe -pulloja. Pitänee varmaan itsekin testata, vaikkei se minullekaan asetu lifestylen otsikon alle. Saimme itsetehtyä omenamehua tyttären anoppilasta, ja sen tuoksu on aika huikean ihana. Jos Happy Joe yltää lähellekään, olen myyty...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen päässyt myös joskus maistelemaan omppumehua, jossa oli vaaleanpunainen vivahde (ilmeisesti kuorista). Ehkä tämä Happy Joe ei ole ihan maailman parhaan omppumehun makuista, mutta omenasiiderien sarjassa pärjää mainiosti :)

      Poista
  2. Maistoin jokunen aika itsekin, hyvää oli! Huomasitko muuten oliko sun korkin alla tekstiä? Minun korkissani lukee "Happiness is like a kiss. You must share it to enjoy it." Ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, säästin korkin, joka sanoi:
      "People are just about as happy as they make up their minds to be." Tuolla on vielä toinen pullo avaamatta, ja oikein odotan millainen miete sieltä paljastuu :)

      Poista
  3. Aamusella pitelin lähikaupassa tuollaista putelia kädessäni, mutta en millään kehdannut sitä siihen aikaan päivästä ostaa, kun olen vielä sairauslomallakin. :D Ehkä sitten huomenna palaan pullohyllylle, olivat ne niin somia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä huomasin nämä Joet vasta eilen, ja yllätyin kun luin etiketistä "Hartwall". Tiedä sitten ovatko lisenssituotteita vai ihan omaa disainia.

      Poista
  4. No, mutta lifestyliahan tuo, heh. ;)

    Olen itsekin katsonut tuota pulloa mainoksissa ja meinannut sellaisen joskus ostaa. Suosittelujen myötä taidan sen mukaani kaapatakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaisi mennä vähän siihen "elämä on laiffii" stailiin sitten :)

      Itse pidän eniten Sommersbyn päärynäsiideristä, mutta tämä oli kyllä kiva uusi tuttavuus. Ja kun korkissa on vielä mietelauseet ja kaikki... aijai :)

      Poista
    2. Oi, se Sommersbyn PÄÄRYNÄ on parasta siideriä mitä vastaan on tullut! Tykkään siis makeasta.

      Mutta ton pullon takia (ja varsinkin sen mietelauseen) mun on kai maistettava Iloista Jussiakin. Kyllä tuo mies sen nauttii sitten, jos se ei omasta kurkusta alas mene :D

      Poista
    3. Joo, näitä siideripullon korkkeja voisi kerätä :)

      Tytär askarteli joskus kruunukorkeista jääkaappimagneetteja, ja nämä Joen korkit olisivat suoraan sopivia johonkin askarteluun. Kääk :)

      Poista
  5. Anne, näyttää tosi kivalta!

    (Sorry, poistin sen raput jutun. Sun kommentti oli hyvä ja olen täysin samaa mieltä. Poistin siksi, kun en kuitenkaan halunnut niitä Rothenburg ob der Tauberin tauluja esille etc. ja sitten olin jo niin poikki, että en jaksanut valkata uusia kuvia.)

    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää viikonloppua ja toivotaan kaunista säätä (ainakin osaksi viikonvaihdetta)! Tekisin itsekin mielelläni pihahommia nyt viikonloppuna, ja vesisadetta on ollut nyt ihan tarpeeksi.

      Kivannäköiset oli muuten ne tuikut porraskaiteella!

      Poista
  6. Kivan näköinen pullo, vanhanaikaisen oloinen ja mietelauseetkin. Itse juon siideriä pullon kesässä tai kaksi ja silloinkin extra dry version. Oliko tämä makeaa...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullossa sanotaan "Cloudy" :) Ei tämä siis ole kuiva, mutta maultaan ei myöskään mitenkään imelä. Voisi siis verrata johonkin tuorepuristettuun (hieman sameaan) omenamehuun.

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...