.

15.11.2012

Lookbook Wannabe

Tiedättekö sellaiset kauneus- ja muotijutut, joihin on kaapattu tavallisia tätejä tuolta jostain, ja aikaan on saatu ammattilaisten otteilla jotain uutta ja huikeaa? Minä olen tämän maailman jokainen kaapattu tavallinen täti, joka ilahtuu suuresti, kun omaan tyylittömään tyyliin saa uutta vinkkiä ja inspiraatiota. Sitä omaa kaappaamista tosin vielä odotellessa...

Indiedaysillä on lookbook-osio, johon bloggaajat voivat tallentaa päivän asujaan. Kun blogini liittyi Indiedays Inspiration -virtaan, sain muiden muassa ohjeistuksen kuinka lookbook-postauksia tehdään. Oleellista on, että lookbook-aiheeseen liittyy laadukas kokovartalokuva.

Koska tämän iltaiset hupailut eivät täytä tuota laadukkuus* kriteeriä, tallennan vaatesovitukseni lifestyle-kategorian alle. Ehkä jonain päivänä loistan vielä lookbookin välilehdellä!

Syy vaateleikkiin on huomiset Indiedays Inspiration avajaiset Helsingissä. Minä mietin omaa pukeutumista ensin linjalla "laitanko Marimekkoa". Sepä olisi varma valinta, mutta pyörin jo  Glorian Blog Awardseissa Marimekon koltussa. Porvoon Marimekossa ei ollut myöskään ainuttakaan tunikaa tai mekkoa koossani (46), joten luotan tällä kertaa joko musta-hopeaan tai valko-kultaiseen asuun, jonka elementit on koottu ketjukauppojen syksyisistä valikoimista.

Ennen Glorian juhlia olin lukenut My 2nd hand life -blogin pitäjän vaatepostauksen liittyen tulevaan gaalaan. Hän olikin ainoa bloggaaja, jonka juhlista tunnistin samantien. Nyt tällä viikolla on muutama Inspiration bloggaaja mietiskellyt perjantain illan pukeutumistaan, ja näinpä uskoisin heidät tunnistavani muiden joukosta.

Joten nähdään perjantaina! Toivon ainakin, että flunssa-pirulainen ei sabotoi omaa osallistumistani juhlahumuun.

*Onko tukka hyvin, näkyykö kamera?






























































13 kommenttia:

  1. ei uskoisi että ole kokoa 46! Näytät hoikemmalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, varmaan joku optinen harha :)

      Ja tyypit hei, "anonyymi" ei sitten ollut mun oma kommentti :D

      Poista
  2. Hyvännäköiset vermeet on sulla, ai kun tykkään tuosta hopeanhohtoisesta hameesta & leggareista.

    Ja näytät kyl hyvältä - ei kun hauskoja bileitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Legginsit ja pikku hame olivat oiva ostos H&M basic hengareista. Käyvät varmaan moneen menoon ja ovat vielä tosi mukavat päällä.

      Poista
  3. Hyvältä näyttää: tukka hyvin, kamera hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kamerasta tuli ainakin hyvä kuva :)) Ehkä pitäisi hankkia sellainen kaukolaukaisin, niin voisi pöllöillä peilin / kameran edessä ilman että pääsee kameran taakse piiloon.

      Poista
  4. En usko minäkään sun kokoa! Näytät kyllä hoikemmalta!
    Hyvät vaatteet oot valinnut - hauskoja juhlia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos nyt kauhiasti :) Meidän eteisen peilikaappi on näistä kehuista päätellen ollutkin oiva ostos (peili taitaa olla hoikentava :) Olen kyllä melkoisen pitkä, joten kokoluokka on venytetty pidemmälle varrelle.

      Kohta siis kohti Helsinkiä ja partyjä!

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Mitähän mä sähläsin äsken tän hotellin wlan yhteyden kans.. Eli uusi yritys: Oli hei kiva tavata livenä! Olen käynyt täällä niin monesti, mutta vasta nyt kirjauduin lukijaksi ;) Ollaan yhteyksissä. Terkuin, Sally

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sally, oli tosiaan kiva tavata :) Blogien lukeminen on entistä hauskempaa, kun on kirjoittajia nähnyt hieman ihan livenäkin.

      Mukavaa viikonloppua ja Helsinki-päivää!!

      Poista
  7. Jäi muuten tosi pikaiseksi moikkailuksi, olisi ollut hauska jutella enemmän! Mä sit sorruin siihen et laitoin "jotain marimekkoa" tuttuun tapaani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hauska nähdä! Juuri sattui bändi olemaan lavalla, joten ei siellä oikein kuullut mitä toinen sanoi :)

      Sulla oli tosi kiva Marimekko, ja se sopii tietysti tyyliisi mainiosti!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...