.

30.12.2012

Kerro se kukkasin *2012*

Kolmen kodin vuosikatsaus 2012 etsi ja löysi jokaisen kuukauden postauksista ainakin yhden, jonka aiheena tai kuvituksena oli kukkasia*. Näiden kukkakuvien myötä sanomme vuodelle 2012 kiitos ja näkemiin, sekä toivotamme kaikelle kansalle hyvää alkavaa vuotta 2013 ♥

*No hyvä on, tammikuun kukka taitaa kuitenkin olla lehtikuusen oksa, joten laajennan määritystä kattamaan kukat, kasvit ja karahkat!6 kommenttia:

 1. Hei tää oli hyvä idea! Kerro se kukkasin..

  Happy New Year Anne!

  VastaaPoista
 2. Niin ihania kukkia (se karahkakin) ja kuvia kaikki! Yritin päättää suosikkini, mutta en onnistu, kun kaikki ilahduttavat.

  Kiva vuosi ollut blogisi parissa, ideoita ja inspiraatioita monenlaisia. Jatkamme ensi vuonna ja oikein hyvää uutta vuotta sinulle Anne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kun jälkikäteen eri kuukausien kukkia katselin, niin heinäkuun oranssi kranssin kukka oli ainakin erittäin piristävä väreiltään. Melkein sellainen pu-pum silmien avaaja :)

   Ja kiitokset myös sinulle kommenteista ja käynneistä blogissani! Onnen hetkiä ja mukavia retkiä uuden vuoden myötä ♥

   Poista
 3. Ihania kukkia kaikki! Erityisesti "sydämestä otti" tällä kertaa nuo ihanan kesäiset kukkaset! Jokusen kuukauden kun vielä malttaa odottaa niin niitäkin taas pääsee ihastelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan juurikin noin - kesä on ihanaa aikaa niittykukkineen sekä kaikkine mahdollise muinakin kukkivina kasveina. Miten helppoa se onkin käydä vaan pihan perällä yrttipenkissä ja ottaa keittiöön vaikka kimpun kukkivia yrttejä silmän iloksi ja ruokaa maustamaan. Sitä odotellessa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...