.

3.12.2012

Päivän paras hetki

Päivän paras hetki on Nordqvistin teepakkaus, johon on koottu neljä eri makuista teelaatua. Maistoin jo eilen Muumipeikon kuvalla varustettua Tsemppiä! -teetä, ja nyt aamu lähti liikkeelle Muumimamman voimajuoman avustuksella. Kumpikin teelaatu maistui mukavalle. Pakkauksessa on vielä maistamatta Olet ihana! - sekä Kyllä minä tiedän! -sekoitukset.


12 kommenttia:

 1. Voi apua, nuohan ovat aivan ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaus kiinnitti kieltämättä huomioni ruokakaupassa, ja nyt kahden testauksen perusteella teelaadut ovat myös oikein kivan makuisia.

   Poista
 2. Noitahan on ihan pakko ostaa seuraavalla ruokakauppareissulla, miten siis voisi vastustaa tuollaisia lauseita ja Muumit nyt vaan on ihania.

  Teenjuontini on lisääntynyt sitä mukaa kun pakkanen kiristyy; on vaan niin kiva juoda kuumaa hyvää juomaa nautiskellen ja lämmittääkin mukavasti. Laitan kahviin ja teehen maitoa ja kahvinkeittimellä keitetty kahvi jäähtyy tosi nopsaan toisin kuin keitettyyn veteen tehty tee. Lieköhän kahvinkeittimessä eroja tuossa veden kuumenenemisessa, varmaan on, en vaan ymmärtänyt sitä puolta tutkia kun 2 vuotta sitten ostin muuten aivan kelvokkaan Krupsin keittimen. Niin paljoa en jaksa hifistellä, että mutteripannun tmv. kanssa puuhailisin, ainakaan en siis vielä.

  Mukavaa viikonalkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teetä kuluu ihan jokainen päivä, mutta kyllä tämä kylmä aikajakso lisää vielä kuumien juomien kulutusta. Siksipä onkin kiva löytää uusien maisteltavia teelaatuja. Näistä kahdesta maistamastani mulla on vain hyvää sanottavaa :)

   Keittimissä on eroja, ja vedenkeittimet ne veden vasta kuumaksi keittävätkin. Saa olla varovainen että ei suu pala. Sullahan on muuten peri englantilainen tapa nauttia teetä maidon kanssa. Itse lisään mielelläni teehen sitruunaa ja hunajaa, mutta menee se mukavasti ilmankin.

   Kiitos samoin, hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 3. En tiedä mikä siinä on, kun teenjuontini ajoittuu kylmiin vuodenaikoihin ja mitä kylmempää, niin sen enempi menee päivän mittaan. Kahvia menee vakio - aina - kunnon kofeiiniriippuvuus saavutettu vuosien aikana. Opin juomaan päivittäin kahvia vasta joskus ennen 30 ikävuotta ja siitähän se tavaksi jäi ja syrjäytti päivittäisen teenjuonnin.

  Lapsuudenkotonani juotiin iltatee, sieltä on kotoisin englantilainen maitoa teehen -tapani ja en mielellään juokaan teetä ilman maitoa. Paitsi jääteetä, voi jösses kun se on hyvää, voisin juoda päivät päästään, mutta en juo, yritän välttää sokerijuomia, kun muutenkin makea maistuu turhankin hyvin.

  Mulla ei ole (eikä ole koskaan ollut) vedenkeitintä ja teeveden kiehautan emalipannussa, nyt käytössä Finelin pikkuinen Punahilkka. Tykkään vanhoista suomalaisista emalijutuista ja ihmeellisen päähänpinttymäni takia olen ostanut vain käyttökuntoisia, siis alunperin koristekäyttöön. Nyt olen tyytyväinen, kun kivahan niitä on käyttääkin ja ovat samalla kauniita esillä.

  Sitruunaa lykkäisin itse joka teehen ja hunajakin maistuisi, mutta allergiat ei niistä oikein tykkää, jos paljon käyttää.

  Tällaista pitkää maanantaipulinaa multa taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisessa emalipannussa on arjen kauneutta. Pienillä kivoilla jutuilla sitä saa iloa joka päiväisiin askareisiin. Itse ainakin arvostan, ja välillä oikein herään huomioimaan vaikkapa ihan niin tavallisia asioita kuin kivat astiat.

   Mulla on samantapainen kahvihistoria. Aloin juomaan kahvia päivittäin vasta 25 ikävuoden jälkeen. Vieläkään en ole äitynyt oikein kahvikissaksi. Minulle riittää yleensä kuppi kahvia iltapäivästä. Joskus sekin jää väliin ja keitän vaikka kaakaota tilalle. Tee on varmaankin jonkin asteinen välttämättömyys :)

   Poista
 4. Eikä! Mulla on mennyt ihan ohi nää.. Laitan muuten kans aina tilkan maitoa teehen! Se on niiiiin pahaa ilman ;)

  Blogissani on sulle jotain..

  http://countrysally.blogspot.fi/2012/12/haaste-joulun-aikaa-joulun-taikaa.html

  Ihanaa uutta viikkoa! Olen niin onnellinen, kun saatiin lunta tännekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Huomasinkin sen juuri äskettäin kun kävin silmäilemässä lukulistaltani viimeisimpiä blogipäivityksiä :)

   Itse olen tainnut joskus maistaa teetä maidolla, mutta se jäi sitten siihen yhteen kokeiluun. Teehän on niin kauhian hyvää sellaisenaan :)

   Mukavaa viikkoa, lunta on tullut tosiaan (melkeinpä riittävästi loppuvuoden tarpeisiin)!

   Poista
 5. Mä aloitin myös aamuni Muumipeikon Tsemppiteellä! :) En tosin tiennyt, että sitä on myös teepusseina. Ostin omani teelehtinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppi oli sen verran hyvänmakuista, että tätä voisi ostaa myös irtona. Saisi sitten haudutella kunnon teetä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...