.

28.12.2012

Sää vai?

Valkeaa joulua oli toivottu, ja sitä saatiin mitä tilattiin. Meillä on ollut todella reilusti lunta, ja suosikki harrastuksemme on ollut lumityöt. Eilinen suojasää litisti pakkaslumet, ja maisema on heti synkempi. Saapa nähdä koska pukkaa lisää lunta, ja talven ihmemaa ehostuu entisestään.

Säähavannointiraporttimme päättyy tähän.

7 kommenttia:

 1. Waude, mitkä tunnelmakuvat! Minä käyttäisin toisen näistä ensi vuoden joulukorttina...

  Lumoavia, lumisia välipäiviä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)

   Toivotaan, että aidosti talviset ja lumiset päivät vielä jatkuvat. Ja samoin sinne, tunnelmallisia välipäiviä mukavien touhujen parissa ♥

   Poista
 2. Jos kaipaatte kolmen kotiin vuoden vaiheelle leffapainotteista ajanvietettä, niin bloggaajista kertova dokkari voisi kiinnostaa teitä. Leffassa seikkailee muotibloggari, poliitikko-rokkari ja merimies, jotka kirjoittavat blogiaan kukin omalla tyylillään. Jos aihe tai päähenkilöt herättävät sinussa ajatuksia tai kysymyksiä, niin kuulen mielellään. :)

  Dokumentti löytyy Yle Areenasta: http://areena.yle.fi/tv/1762929

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Elisa! Olen tuosta jo jostain lukenutkin, mutta itse dokkarin katsominen oli jo päässyt unohtumaan. Kyllähän tämä pitää jossain vaiheessa käydä tsekkaamassa :)

   Poista
  2. ... tulipa nyt heti katsottua myös tuo dokkari, ja tykkäsin kyllä kovasti! Kiitokset tekijätiimille!

   Hauskinta dokumentissa oli nähdä bloggaajien elämää laajemmasta kuvakulmasta, kun mitä heidän omista postauksistaan käy ilmi.

   Poista
  3. Kiitos palautteestasi ja mielenkiinnosta. :) Hyvää uutta vuotta!

   Poista
  4. Kiitos samoin - hyvää uutta vuotta!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...