.

4.12.2012

Vain elämää (ja sisustusta!)

Elämä osana sisutusta, vai sisustus osana elämää? Eiköhän nuo limity ja lomitu osaksi toisiaan aika automaattisesti. Kauden kenkävuoret osana eteisen ilmettä, silittämistä odottavat pyykit kodinhoitohuoneessa ja toisaalta taas vuodenaikojen ja erilaisten juhlapyhien tuomat värit sekä teemat vielä tuovat omat mausteensa osaksi sisustusta.

Hillitty ja hallittu kodin sisustus perustuu varmaankin hyvään suunnitteluun ja varsinkin harkintaan. Jotta koti pysyy niukkailmeisenä, vaaditaan eittämättä jatkuvaa tiedostamista ja kannanottoa siihen, mitä kotiin voi tuoda ja mihin hankinnat sijoitetaan. Meille enemmän löperöille kodin selkiyttäminen tulee eteen kausittain ja toisinaan vieraskoreuden motivoimana. Toisaalta koti saakin elää omaa elämäänsä kaiken muun tulemisen ja menemisen tuoksinassa, ja ilmentää näin asujiaan sekä arkea.

Eilen juuri heräsin huomaamaan mitä kaikkea sitä tulee kerättyä ympärilleen muutamassa viikossa. Nyt loppusyksystä on ollut monenlaista iltamenoa tarjolla, ja erilaisia vaate- sekä asusteyhdistelmiä on tullut kokeiltua. Nyt makuuhuoneeseen on kertynyt esille hassuja asetelmia ikään kuin lennossa. Seinäkoukussakin on sulassa sovussa esillä koruja sekä asentamista odottava valaisin. Kissanaamari viimeistelee kokoelman.

2 kommenttia:

 1. Turkoosi johto rimmaa niin hyvin tapettiin, että voisi luulla, että se on tarkoituksella jätetty siihen! Mutta sitä kyllä vähän ihmettelen, että mihin iltamenoon sä oot tota kissanaamaria suunnitellut?? Ei vaan ;) Kivaa pakkaspäivää täältä silitettävien keskeltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valaisin on tulossa makkariin (tai vaihtoehtoisesti peräkammariin eli telkkuhuoneeseen) joten siinä mielessä värin on tarkoitus ainakin hieman natsata :)

   Mitä-mitä, kissanainen pitää tietysti kissanaamaria ihan vakituiseen :D No höps, naamiasiin tietysti tuon kanssa mennään!

   Ai kun saisi itsekin aikaiseksi silitysurakan (yritän vältellä sitä viimeiseen asti)...

   Tomeraa tiistaita!!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...