.

29.12.2012

Hämäränhyssy
Huomenta, ja kaunista lauantai aamua! Minä pöyhin sohvan nurkkaa, virittelen kynttilöitä, keitän teetä ja kohta pesiydyn lehtipinon kanssa lukemaan. Naapuri näköjään jo lähti hiihtoretkelle, ja kylätiellä kulkee muitakin ulkoilijoita.

Meren puolen ikkunoista huomasin aamuhämärissä kuun kajon. Sen verran piti kuitenkin olla aktiivinen, että laitoin pipon päähän, reinot jalkaan ja kävin nappaamassa kuutamosta kuvan. Ehdin ihan hetkisen ennen valkenemista.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Lumi on vielä puhtaimmillaan, joten maisemaa kelpaa ihailla :)

   Poista
 2. Oi kuinka kerta kaikkiaan ihanat kuvat. Ja tuo hämäränhyssy on kyllä niin kuvaava ja kaunis sana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämäränhyssy on minusta hassu sana, ja ehdottomasti sellainen suomenkielen sana, jota kannattaa viljellä ainakin sen verran, että se pysyy mukana aktiivisessa käyttökielessä.

   Poista
 3. Voi miten kauniita kuvia olet taas ottanut, ihanat tunnelmat sekä ikkunan sisä- että ulkopuolella. Ja tuo kuun loiste... ilmankos heräsin tänään 5.30 (!!! en siis ole aamuvirkku, lievä kuuhulluus mahdollisesti) ja nousin ylos keittämään AAMUkahvia! :D

  Teillä nuo isot ikkunat on kivat, kun ei naapurin seinä tai ikkuna tai autotalli ole suoraan vastassa vaan mukavasti avaraa kaunista maisemaa - tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun aamulla noustuani äkkäsin tuon kuun, niin mulle tuli heti sellainen ahaa-elämys: Tuon takia aamuyön tunnit tuli nukuttua kevyesti ja välillä heräillen. Kuulla on vaikutuksensa! Ja sinä olit ainakin tosi aikaisin aamukahveilla :)

   Meillä on yhdellä sivulla naapuri lähietäisyydellä, mutta muuten on ainakin vielä aika väljää. Kylällä asuu muutenkin vain muutama sata asukasta, joten ikkunan takana on harvemmin ohikulkijoita.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...