.

26.12.2012

Punainen


Tykkään kirkkaista perus väreistä, ja ajoittain meillä on reilustikin punaista osana sisustusta. Tänä vuonna punainen on kuitenkin piileskellyt kaapeissa ja tilalla on välillä ollut pastelleja, ja toisinaan taas keltaista taikka vihreää.

Nyt joulun tullen punainen teki paluun, ja onhan se aika pirteä lisä kodin ilmeeseen. Saa nähdä kuinka käy vuoden vaihteen jälkeen. Jotenkin tuntuu, että koti kaipaa seuraavaksi keltaisen säväyksen.

8 kommenttia:

 1. Perus-punainen on minustakin hyvä väri, lähinnä sisustuksen mausteena ja käyttöesineissä sitä käytän, jotta voi kerätä välillä kaappiin, kun alkaa kyllästyttää tai muu väri tulee tilalle.

  Keltaista on blogeissa ja lehdissä näkynyt tänä vuonna paljon, saas nähdä joko itsekin sille lämpenen kun vierastin pitkään aiemman runsaan keltaisen kauden jälkeen. Keltaisesta on paljon kivoja sävyjä tarjolla, joten eiköhän sieltä jotain löydy.

  Leppoisaa Tapaninpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma meillä eli punaisen saa melko helpolla kaappiin tauolle jos siltä tuntuu. Tosin meillä on kaksi mööbeliäkin perus punaisena ja ne on aika isoja :) En ole ainakaan toistaiseksi raaskinut maalata niitä toisen värisiksi.

   Keltaisesta on tosiaan moneksi. Viime keväänä mietin ihan seinän maalaamista keltaiseksi (tai pinkiksi), mutta onneksi jahkailin ja maalaushomma on edelleen tekemättä. Valkoisella seinälläkin on puolensa!

   Poista
 2. Keltainen on hyvä! On ollut viime keväästä asti ripaus keltaista omassa kodissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on pop! Ja se taitaa olla myös väri, joka jakaa mielipiteet tiukasti kahtia.

   Poista
 3. Kuuluuhan se punainen kuitenkin jotenkin jouluun, ja valkoinen myös.
  Mutta kyllä siihen punaiseen sitten myös kyllästyy :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli edellisessä kodissa aika paljon punaista esillä vuoden ympäri, joten sen vuoksi punainen on joutunut tässä nykyisessä kodissa hieman piiloon, kun on se kyllästyminen iskenyt.

   Poista
 4. Olin aikoinani suuri sinisen ystävä. Nyt kotona on yllättävän paljon punaista, kesät talvet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä on värit! Niitä voi sitten kausien ja fiilisten mukaan vaihdella :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...