.

16.12.2012

Juhlien aikaanTänään joulukuusi käydään valitsemassa metsästä, ja se tuodaan jo sisälle kuivumaan. Ensi viikon alussa kuusi saa koristeensa. Perinteisesti meillä on joulupuu koristeltu vasta aatonaattona, mutta viime vuonna kokeilimme tälläistä varhaista joulukuusen käyttöönottoa. Se oli itse asiassa aika mukavaa. Joulun jälkeen jaksan hädin tuskin uuden vuoden juhlaan asti katsella jouluilua, joten on ihan hyvä aloittaa hieman aikaisemmin.

Nyt viikonloppuna meillä on kahviteltu syntymäpäivien merkeissä. Eilen talossa oli vieraana nuorimmaisen ystäviä sekä sukulaisia. Tänään vielä keittelemme toiset kahvit iltapäivästä. Varsinainen syntymäpäivä osuu ensi viikolle.

Our home is getting ready for the Christmas tree. We are bringing it in today. Before that, it is time to celebrate our youngest daughter's birthday party. 

Ni Hao Yall

6 kommenttia:

 1. Kaunista. Meilläkin koristellaan kuusi jo tänään, sillä meidän Isosisko viettää huomenna 12 v. Synttäreitään.

  Mukavia kahvitteluhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ai teilläkin on joulukuun lapsi talossa :) Onnea vaan hänellekin! Meillä noiden tyttöjen iät ovat 13 v ja 11 v (kohta), joten samanlaista tuohua löytyykin varmaan kummastakin kodista :)

   Poista
 2. Tutun näköinen pöytäliina. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvio ei ole hassumpi, ja hankintapaikka melkoisen edullinen :)

   Poista
 3. Kaunis, avara pohjaratkaisu teillä! Juuri unemakodin aakkoset -postauksessani haaveilin tuollaisesta isosta keittiösaarekkeesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä on tämä keittiö-olohuoneosio yhtä avointa ja korkeaa tilaa. Makkarit ovat puolestaan talon toisessa osassa ja siellä on huonekorkeutta "normi" 2,5 m.

   Tykkään myös meidän saarekkeesta. Ainoa juttu, jota olisi voinut miettiä pidempään ja rauhassa on nuo vetimet. Mutta rakentaessa oli vauhti päällä ja kun päätöksen teko ei tuota vaikeuksia, niin tuli sitten napattua kaupasta tuommoiset kuvassa näkyvät mukaan :)

   Täytyypä tulla lukaisemaan postauksesi!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...